-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

1 Milion de copii mediteaza pentru pace, in Thailanda


Publicitate

1 milion de copii din 5000 de scoli si-au unit fortele in Templul Phra Shammakaya din Thailanda, pentru a medita in numele pacii mondiale.

Meditatia functioneaza doar in cazul persoanelor cu o pace interioara crescuta, nu in cazul persoanelor lacome sau corupte, deoarece acestea nu au inima si ajung sa produca doar razboaie.
Gandurile pacifiste sunt excelente deoarece creeaza vibratii pozitive si in acelasi timp ne invata cum sa fim puternici astfel incat fortele negative sa nu ne atinga. Trebuie sa fim extrem de protectori astfel incat sa ne protejam Dharma.

Cu cat suntem mai pozitivi...cu atat lumea devine mai pozitiva.


Cu siguranta ca partea intunecata a lumii nu isi doreste ca lumina sa patrunda, asa ca, aceasta parte se va focusa pe „bani, coruptie, actiuni ilegale, etc.”

Fii lumina care imprastie pozitivitate...


Putem schimba lumea aplicand idei pozitive, metitatia este cheia care descuie potentialul maxim, care dizolva ego-ul si trezeste forta vitala a vietii, care se regaseste in fiecare din noi.

Suntem fiinte create din iubire si lumina, asa ca daca vom produce mai multa lumina interioara, vom ajunge sa ii luminam si pe cei din jurul nostru. Ca fiinte, ne putem conecta unii cu altii in moduri in care foarte putini inteleg. Ceea ce oferim este si ceea ce primim, atat de simplu este totul.

Legea universala a uniunii


Haideti sa invatam sa construim realitatea actuala a unei singure rase umane. Haideti sa nu ne mai divizam in rase, culoare, sex sau frontiere. Cu totii suntem oameni si nu uitati ca impreuna putem fi un tot. Daca alegem sa lucram impreuna, putem schimba cu totul aceasta planeta, intr-un timp extrem de scurt. A venit momentul sa ne ridicam si sa ne luam inapoi ceea ce Dumnezeu ne-a dat cu pace si iubire.

Totul incepe cu noi, nu uitati asta! Nu avem limite si suntem plini de iubire, pace si lumina.

„Concentrati-va pe lumina, voi sunteti lumina!”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog