-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Flirteaza cu barbatul dumneavoastra? Iata ce aveti de facut


Publicitate

Pentru toate femeile aflate intr-o relatie serioasa este frustrant sa se confrunte cu o femeie care ii face ochi dulci barbatului ei. Barbatii se pot simti flatati de atitudinea acestor femei, sau pot fi indiferenti. 

Iata ce aveti de facut daca va doriti sa tineti departe astfel de gesturi de relatia dumneavoastra.

Fiti intotdeauna sincera cu partenerul!

Chiar daca partenerul dumneavoastra ignora flirtul, puteti evita sa se intample acest lucru. Trebuie sa intrerupeti orice intalnire sau comunicare cu aceasta femeie, spunandu-i cum va simtiti fara ca el sa creada ca il controlati. Acest aspect il poate determina pe partenerul dumneavoastra sa mentina o oarecare distanta, intalnirile putand fi astfel rarite.

Partenerul dumneavoastra poate fi prea atras de femeile care ii fac ochi dulci sau poate deveni putin prea prietenos. Conform paginii web www.magazine.foxnews.com, partenerul dumneavoastra se poate simti nesigur si poate cadea foarte usor in plasa acestor mici flirturi. Este recomandat sa se discute orice situatie incomoda in care se afla ambii parteneri, pentru a intari si mai tare relatia.

Confruntati-o!


Uneori, este posibil sa fie necesara confruntarea cu femeia care flirteaza cu partenerul dumneavoastra. Daca aceasta continua cu acest comportament si nu a inteles mica „intepatura”, confruntarea este cea mai buna solutie a acestei probleme. Incercati sa va pastrati calmul si buna crestere pentru a evita penibilul. Daca veti fi totusi mult prea dramatica sau emotiva, nu va va lua niciodata in serios. Desi trebuie sa ramaneti calma pe intreaga durata a discutiei, putina autoritate nu strica, doar doriti ca femeia sa inteleaga la ce va referiti si sa inteleaga faptul ca sunteti serioasa si nu glumiti.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog