-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Albusul va scapa de vergeturi!


Publicitate

Vergeturile sau striurile apar in momentul in care pielea isi modifica forma initiala. Sunt linii vizibile care apar la suprafata pielii, cu o culoare destul de palida. Arata ca si cum pielea se rupe in anumite zone. Sarcina este principalul factor care determina aparitia vergeturilor si alti factori pot fi pierderea sau cresterea brusca in greutate, varsta, stresul sau schimbarile la nivel psihic.

Vergeturile pot acoperi suprafete mari ale corpului si se gasesc de cele mai multe ori pe peretele abdominal, pe picioare, maini sau sani.

Cum va poate scapa albusul de vergeturi?


Cu totii stim faptul ca oul este bogat in proteine, Vitamina A, B5, B12, B2, K, D, E, B6, fosfat, seleniu, calciu, zinc si magneziu.

Albusul contine amino acizi si proteine extrem de necesare organismului, asa ca el este singurul de care aveti nevoie.

Instructiuni:


Aveti nevoie de 2 oua. Bateti albusul, curatati cu apa zona cu probleme dupa care, cu ajutorul unei pensule, aplicati pe zona cu probleme. Dupa ce s-a uscat complet, clatiti cu apa rece. La final, masati cu ulei de masline pentru a hidrata.

Veti vedea rezultatele in 2 saptamani. Folositi aceasta reteta zilnic.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog