-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest barbat a slabit 75 de kg. Iata cum am reusit.


Publicitate

Steve, un barbat din SUA, a reusit sa slabeasca 75 de kg urmand aceste 8 idei. Iata mai jos marturia lui.

Cand oamenii afla ca am slabit 75 de kg, tind sa creada ca aceasta este o mare minciuna si ma intreaba cum am putut face asta. Adevarul nu consta in ceea ce am facut, ci in ceea ce am invatat pe drum. Mai jos va voi prezenta tot ceea ce am invatat pe durata acestei perioade, deoarece a pierde in greutate nu este un mare secret- majoritatea din noi stim ca pentru asta trebuie sa facem sport si sa mancam sanatos. Adevaratul meu triumf consta in mentinerea aceleiasi greutati dupa ce am slabit 75 de kg. Acum sunt instructor wellness si inspir foarte multi dintre clientii mei.
In urmatoarele randuri cititi ce metode au functionat in cazul meu:

1. Am devenit mancacios.

Am invatat cum sa imi folosesc pofta pentru mancare in favoarea sanatatii mele si a pierderii in greutate. De fiecare data cand mancam, alegem in mod simbolic sa traim, asa ca am umplut aceasta alegere cu mancarea de cea mai buna calitate.

Am descoperit ca daca voi gati mancare de foarte buna calitate, din produse sanatoase, ma va ajuta sa slabesc si sa ma mentin, iar acum, lucrand in acest domeniu, imi este si mai simplu sa gatesc mancare sanatoasa si energizanta, de cea mai buna calitate.

2. Am pastrat legatura cu corpul meu.

Dupa ce am scapat de kilogramele in plus am deschis poarta spre a-mi simti corpul si emotiile din nou. Acum, ca am restabilit legatura cu corpul meu, este aproape imposibil sa ignor momentele cand nu am grija de mine.

Atunci cand ajungi sa simti efectele puternice ale zaharului si ale cofeinei pe propriul corp, este greu sa mai abuzezi de ele. Cand observi cat de incet, neconfortabil si ce stare proasta ai atunci cand mananci prea mult, este aproape imposibil ca acest lucru sa devina un obicei. Si atunci cand resimti lipsa de energie si lipsa viziunii mentale atunci cand nu ai mai facut miscare de trei zile, nu mai ai nevoie de motivatie sa te duci si sa transpiri.

Pe de alta parte, cand simti puterea de a fi viu intr-un corp in momentul in care alergi in parc primavara, nu exista nicio inghetata sau restaurant care sa poate reinvia energia si vigoarea.

3. M-am concentrat pe modul in care ma simt si nu pe modul in care arat.

Atunci cand am realizat ca, chiar si dupa ce am pierdut 150 kg, inca am parti ale corpului care nu arata asa cum mi-as fi imaginat, am invatat sa imi iubesc corpul asa cum este. Am invatat sa ma concentrez pe ceea ce pot controla si sa renunt la ceea ce nu pot controla.

Avem mai mult control asupra a ceea ce simtim decat asupra modului in care aratat. In relatia cu clietii mei, eu ii incurajez sa se concentreze mai mult pe energia, stare de spirit, somn, relatii si pe mentalitatea de a pune accentul pe modul in care se simt decat pe cel in care arata. Incerc sa ii indepartez de numarul pe care il arata cantarul sau de felul in care arata.
In afara ce aceste lucruri, atunci cand te simti bine, ai energie, dormi bine si te conectezi cu cei din jurul tau, arati mult mai frumos, atragator si interesant decat inainte.

4. M-am lovit de puterea rutinei zilnice.

Folosesc rutina de dimineata si de seara pentru a-mi umple viata cu grija de sine. Tot ceea ce fac inainte de 9 a.m. este o afirmare a valorii mele sub forma de actiune. Este greu sa iei decizii alimentare proaste atunci cand ofer atat de mult timp grijei fata de propria persoana inainte de a iesi pe usa. Acest lucru include hidratarea, muzica, sportul si un mic dejun sanatos.

Obisnuiam sa chefuiesc noaptea si am descoperit in activitatea mea ca foarte multe persoane se lupta cu acelasi stil de viata. Acum, am o rutina in fiecare seara care ma ancoreaza in alegeri si actiuni pozitive in locul chefurilor si uitatului la TV pana tarziu, asa cum faceam inainte. In momentul de fata, opresc toate aparatele electronice cu cel putin o ora inainte de a ma duce la culcare, beau un ceai calmant si scriu o pagina in jurnalul meu de multumire.

5. Mi-am vindecat papilele gustative

Pentru majoritatea dintre noi, papilele gustative sunt silite sa suporte aromele modificate din mancarea procesata. Atunci cand scapi de cantitatile mari de sare, zahar, mancarea artificiala, procesata, gura , corpul si mintea dumneavoastra reinvata sa simta mancarea sanatoasa.

Atunci cand simti placere cand mananci o salata proaspata cu rosii cultivate local, ceapa rosie praspata si otet balsamic de calitate decat daca ai manca dintr-un cos cartofi prajiti de la fast-food, acest lucru este inspirant, revigorant si iti confera putere.

6. Am depasit anxietatea si gandirea bazata pe frica.

O mare parte din viata mea, am fost anxios si temator. In cele din urma, am decis ca trebuie sa invat mai mult despre anxietate si am descoperit ca pentru multi dintre noi, anxietatea poate fi cauzata si de sistemul nevos. Axientatea mea porneste din corp, calatoreste catre minte si in cele din urma preia controlul asupra gandurilor, credintelor, actiunilor si comportamentelor mele. Am descoperit ca remediul il constituie sportul si relaxarea activa.

Am inceput sa meditez si sa fac vizualizari ghidate sub alta forma pentru a reducere anxietatea. In final, am recunoscut faptul ca anxietatea mea se acutizeaza cand mananc mancaruri cu continut ridicat de zahar si carbohidrati de calitate proasta. Cunoscand toate aceste aspecte, acum pot preveni anxientatea si pot evita cresterea in greutate.

7. Am construit o comunitate.

Unul dintre motivele pentru care am putut sa mentin pierderea in greutate a fost faptul ca muncesc din greu sa imi umplu viata cu relatii si activitate in comunitate. Atunci cand trebuie sa fac fata greutatilor vietii, in loc sa fug in bucatarie sau la restaurant, am foarte multi oameni care ma sustin si de la care pot cere ajutorul.

Ultimii ani au fost incarcati cu incercari, victorii, obstacole, tranzitie, transformare si dureri de cap. Fara comunitatea mea, nu as fi putut face fata acestor evenimente fara sa ma intorc la a manca pentru a-mi gasi confortul si intimitatea.

8. Mi-am dezvoltat inteligenta emotionala.

Incercarile in ceea ce priveste alimentele si mancatul, lipsa exercitiilor fizice si greutatea in exces a corpului sunt simptomele unei vieti dezordonate. De aceea sfatul acordat unei persoane de a mananca mai putin si de a face sport rar fnctioneaza. Se adreseaza simptomelor si nu cauzei.

Mancam cand suntem fericiti, mancam cand suntem tristi, mancam cand suntem singuri, mancam cand ne este teama, mancam cand suntem entuziasmati, mancam cand suntem coplesiti de probleme si mancam cand tanjim dupa iubire sau atentie.

Deci ceea ce m-a ajutat a fost sa-mi inteleg emotiile, sa imi ofer permisiunea de a le simti- si sa invat cum sa traiesc in siguranta fara a ascunde aceste emotii, fara a le umple, fara a le trata cu medicament sau fara a le alimenta. Acesta este motivul numarul unu pentru a-mi mentine greutatea scazuta.

Intelegerea experientei mele emotionale ca fiinta umana care traieste pe Pamant m-a incurajat sa imi simt emotiile si sa le fac fata intr-un mod sanatos. M-a ajutat sa dezvolt relatii mai bune, mai multa integritate si mecanisme de adaptare mai sanatoase.

Acesta este adevarul meu despre modul in care nu m-am mai ingrasat. Nu este vorba despre ceea ce mananc sau cat de mult fac sport. Nu se pune problema suplimentelor, medicamentelor, preparatelor sau shake-urilor. Nu exista niciun secret in ceea ce priveste succesul meu. Pur si simplu am decis ca incet, incet sa imi schimb modul de viata in mod corespunzator. Am cultivat dragoste si pasiune pentru mancare si miscare decat pentru frica si rezistanta la dieta si la exercitii.

Mi-am schimbat viata in totalitate. Va promit ca si dumneavoastra puteti face acelasi lucru.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog