-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta bautura este o adevarata bomba! Daca vei combina aceste trei ingredient, vei reusi sa combati durerea de cap!


Publicitate

Migrenele si durerile de cap sunt bine cunoascute pentru ca reusesc sa strice ziua unei persoane, avand in vedere ca ne impiedica sa functionam asa cum o facem in mod natural. In astfel de situatii, ne gasim alinarea in analgezice, care insa ne otravesc organismul cu chimicale.

Consumand aceasta bautura, pe care o poti prepara acasa, durerea de cap va fi ameliorata in cateva secunde, ba mai mult, bautura este complet naturala. Iata care sunt ingredientele necesare:

  • Un pahar cu apa
  • Suc proaspat de lamaie
  • 2 lingurite de sare de mara de Himalaya ( se gaseste in magazinele de specialitate)

Amesteca ingredientele si consuma bautura imediat. Dupa cateva minute, durerea de cap va incepe sa se amelioreze in mod semnificativ.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog