-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cand cancerul apare, nu mai consuma acest ingredient – ingredientul pe care trebuie sa il elimini imediat din dieta ta!


Publicitate

In ciuda faptului ca exista multe discutii despre consecintele nocive ale consumului acestui ingredient, multe persoane nu renunta la el. Zaharul influenteaza dezvoltarea celulelor cancerigene din organism. Mai mult, un studio recent, condus de un grup de cercetatori de la Universitatea din San Francisco, California, a demonstrat existenta unui ingredient, in diferite tipuri de alimente, care cauzeaza anual, moartea a peste 35 de milioane de persoane. In plus, ei au concluzionat ca zaharul este principala cauza a diferitelor probleme de sanatate, cum ar fi diabetul, sindromurile metabolice, hipoglicemia, hiperglicemia, bolile cardiovasculare, cancerul etc.

Un alt studiu, realizat de Universitatea de Cancer Huntsman din Utah, USA, a aratat ca zaharul este unul dintre motivele principale ale cresterii tumorilor. Celulele cancerigene folosesc mai multa glucoza decat celulele normale. Mai mult, diferite studii au concluzionat ca persoanele care au un nivel mai ridicat al zaharului decat nivelul glucozei, prezinta sanse mai mari de a dezvolta vreun tip de cancer. Mai mult, celulele noastre au nevoie de glucoza, o forma de zahar transformata in energie. Celulele cancerigene pot persista cu ajutorul carbohidratilor simpli, inclusiv a zaharurilor rafinate, prezente in alimentele si dulciurile procesate. Procesul, in timpul caruia glucoza se transforma in acid-glycolisis pyruvic, nu mai poate asigura energia necesara celulelor sanatoase.

Spre deosebire de celulele sanatoase, celulele cancerigene pot transforma energia lor, prin glycolysis, fara oxygen. Acest process este numit glucoza anaerobica si creaza pierderi de substante, similar acidului lactic. Acest tip de acid se poate descompune in ficat, iar pierderea de produs a acestui process este glucoza, care se reintoarce sa hraneasca celulele cancerigene, formand un cerc rotund in care exista un deposit constant de glucoza, prin intermediul circulatiei, incurajand insa cresterea si dezvoltarea tumorilor.

Expertii evidentiaza ca zaharul procesat este strans legat de cancer, din doua motive:

1. Un potential motiv pentru cancer.

2. cel mai bun "aliment" pentru celulele cancerigene, dupa aparitia in corp.

Asadar, daca vrei sa iti protejezi sanatatea, gandeste-te la cantitatea de zahar pe care o consumi si incearca sa diminuezi cantitatea de zaharuri procesate pe care le consumi. Singurul lucru sigur este ca au un efect nociv asupra sanatatii tale!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog