Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

April 16, 2016

Scapati de parul alb cu ajutorul unui singur ingredient!

In zilele noastre, exista foarte multe vopsele pe piata care promit sa acopere intreaga suprafata a firelor albe. Este posibil sa functioneze, insa cu siguranta afecteaza firul de par datorita chimicalelor pe care le au in componenta.

Cu siguranta puteti folosi foarte multe alte metode naturale pentru a scapa de firele albe. Noi vi le prezentam pe cele mai bune!

Mod de preparare

Puteti prepara acest remediu intr-un mod extrem de simplu, nu trebuie decat sa urmati acesti pasi:

Curatati 5 cartofi si puneti cojile intr-o oala cu apa. Lasati la fiert, dupa care lasati sa mai stea inca 5 minute. Inchideti focul si lasati preparatul sa se raceasca inainte de a strecura. Adaugati cateva picaturi de ulei esential de rozmarin sau levantica, pentru a oferi un miros mai placut.

Mod de utilizare

Dupa ce v-ati spalat parul in mod obisnuit, masati scalpul si parul cu acest amestec. Firele albe vor disparea ca prin minune iar rezultatele va vor surprinde!


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.