-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapati de parul alb cu ajutorul unui singur ingredient!


Publicitate

In zilele noastre, exista foarte multe vopsele pe piata care promit sa acopere intreaga suprafata a firelor albe. Este posibil sa functioneze, insa cu siguranta afecteaza firul de par datorita chimicalelor pe care le au in componenta.

Cu siguranta puteti folosi foarte multe alte metode naturale pentru a scapa de firele albe. Noi vi le prezentam pe cele mai bune!

Mod de preparare

Puteti prepara acest remediu intr-un mod extrem de simplu, nu trebuie decat sa urmati acesti pasi:

Curatati 5 cartofi si puneti cojile intr-o oala cu apa. Lasati la fiert, dupa care lasati sa mai stea inca 5 minute. Inchideti focul si lasati preparatul sa se raceasca inainte de a strecura. Adaugati cateva picaturi de ulei esential de rozmarin sau levantica, pentru a oferi un miros mai placut.

Mod de utilizare

Dupa ce v-ati spalat parul in mod obisnuit, masati scalpul si parul cu acest amestec. Firele albe vor disparea ca prin minune iar rezultatele va vor surprinde!


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog