Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

March 23, 2016

Dupa 37 de ani de casnicie, sotul si-a parasit sotia pentru secretara. Cum reactioneaza aceasta in momentul in care el cere casa, este de nepretuit!

Cei 37 de ani de casnicie nu au mai contat pentru Jake atunci cand a hotarat sa isi paraseasca sotia pentru secretara sa cu mult mai tanara. Noua partenera de viata si-a dorit sa se mute cu iubitul in casa care valora peste 1 milion de dolari. Avocatul barbatului a castigat procesul iar Jake era liber sa se mute in casa impreuna cu iubita.

Cu ajutorul avocatilor, barbatul si-a fortat sotia sa paraseasca locuinta, dandu-i un ultimatul de 3 zile pentru a se muta. In prima zi, femeia si-a impachetat lucrurile, in a doua zi a chemat o firma de transport, care i-a ridicat cutiile si, in ultima zi, s-a asezat pentru ultima data la masa din sufragerie si a mancat creveti si caviar, asezonati cu o sticla de vin rosu Chardonnay.
Cand a terminat de mancat, a luat bucati de creveti, inmuiate in caviar, si le-a introdus in interiorul galeriilor care sustineau draperiile. Apoi, a facut curat in bucatarie si a plecat. Sotul s-a intors acasa, cu noua iubita si, in primele zile, au crezut ca pot fi fericiti impreuna.

Curand, casa a inceput sa miroasa urat si nimeni nu si-a dat seama de unde venea mirosul. Au chemat deratizarea si au umplut casa de odorizante, dar a fost inutil. Pana la urma a trebuit sa se mute, din cauza mirosului care nu disparea. Apoi au incercat sa vanda casa, dar niciun client nu voia sa o cumpere din cauza mirosului.

Femeia si-a sunat fostul sot, sa il intrebe ce mai face. Acesta s-a plans de problemele pe care le are cu casa iar ea s-a oferit sa renegocieze intelegerea de divort, daca ii da ei casa. Barbatul, disperat sa scape de casa pe care nimeni nu o voia, i-a vandut-o la doar 10% din pretul initial, insa cu o singura conditie, trebuia sa plateasca in acea zi. In cateva zile fosta lui sotie s-a mutat inapoi acasa..

Cand a ajuns acasa, femeia a vazut cum fostul sot isi muta mobila intr-o casa noua. Printre obiecte, se aflau si galeriile de lemn ale draperiilor, cu tot cu bucatile de creveti.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.