-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 Adevaruri dure care va ajuta sa deveniti mai bun


Publicitate

Vine un moment in viata fiecarui om, cand recunoasterea si acceptarea adevarului dureros aduce doar beneficii. Unii oameni afla devreme aceste adevaruri, in schimb altii le afla la momentul potrivit. In momentul in care le aflati, incercati sa le intelegeti si imbratisati-le deoarece va vor oferi mai multa putere decat v-ati fi gandit vreodata.

Cititi mai jos cele cinci adevaruri dure care va ofera putere:

Nimeni nu este atat de ocupat incat sa nu va poata raspunde.

Stiti acele persoane carora le scrieti mereu dar va raspund doar in anumite perioade sau atunci cand le convine lor? Va lasa sa credeti ca fac lucruri atat de importante incat le este imposibil sa va raspunda. Daca si dumneavoastra va aflati in aceasta situatie, atunci trebuie sa stiti faptul ca nu reprezentati o prioritate pentru anumite persoane. Cu cat realizati mai repede acest aspect, cu atat veti inceta mai curand sa va consumati energia cu acest gen de oameni.

Oricarui om ii pasa in primul rand de propria persoana.

Oricat ar fi de sincera sau generoasa o persoana, acesteia ii va pasa intotdeauna de ea, in primul rand. Puteti acuza aceste persoane? Cu totii ar trebui sa facem asta. Majoritatea oamenilor nici macar nu se gandesc la faptul ca ar putea pune pe altcineva pe primul loc. Exista si persoane care daca observa ca dumneavoastra nu faceti asta in ceea ce va priveste, profita si ajung sa obtina tot ceea ce isi doresc de la dumneavoastra.

Nu ii puteti face pe toti fericiti.

Ganditi-va la cate isi doresc oamenii din jur, de la dumneavoastra. Fie ca sunt parintii, fratii, prietenii sau iubitii, cu totii isi doresc mereu altceva de la dumneavoastra, si asteapta sa va purtati corespunzator, iar cand nu o faceti se supara. Nu va chinuiti prea tare pentru a-i face pe toti cei din jur fericiti deoarece nu o sa reusiti niciodata pe deplin. Este o misiune imposibila.

Puteti in schimb sa va concentrati pe ceea ce va place dumneavoastra sa faceti deoarece la finalul zilei, dumneavoastra sunteti singura persoana in fata careia aveti de dat explicatii.

Lumea nu va datoreaza nimic.

Acesta este cel mai mare adevar pe care l-am auzit. Puteti fi cea mai frumoasa, puternica si inteligenta persoana din lume, insa daca nu faceti nimic cu ceea ce aveti, nici nu veti primi ceva in schimb. Nu va asteptati ca oamenii sa faca de la sine lucruri pentru dumneavoastra. Exista doua optiuni in ceea ce priveste acest aspect: fie va plangeti de mila toata viata, fie munciti din greu pentru a atrage toate lucrurile pe care vi le doriti. Cred ca realizati care este varianta cea mai buna.

Actiuni, nu vorbele.

Realitatea in care traim poate reprezenta un adevar dureros pentru unii sau un cadou pretios pentru altii; modul in care vedem lumea din jurul nostru spune multe despre actiunile noastre. Sa ne imaginam o lume mai buna este un lucru excelent, insa la finalul zilei ramanem doar cu gandurile. Cel mai bine este sa concretizati intentiile avute si nu doar sa promiteti. Actiunile dumneavoastra va definesc, nu promiteti lucruri nerealizabile!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog