-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Curatati-va colonul de toxine cu aceasta bautura din 4 ingrediente


Publicitate

Curatarea colonului este o procedura comuna si a fost folosita inca din Grecia Antica, devenind populara in restul lumii abia in anii 1920-1930. Procedura de curatare a colonului a aparut dupa ce foarte multe persoane s-au intoxicat.

Mai bine spus, alimentele si carnea care nu au fost bine digerate, au condus la acumularea de mucus in colon, ducand la aparitia toxinelor otravitoare si periculoase pentru organism, cauzand astfel simptome precum lipsa energiei, cresterea in greutate, oboseala si migrene.

Daca procedura de curatare se bazeaza pe legume si fructe, trebuie sa alegieti produse care au un continut ridicat de fibre si alti nutrienti.

In randurile ce urmeaza va vom oferi o reteta pentru curatarea colonului, extrem de bogata in vitamine, nutrienti si fibre, cu ajutorul careia toate toxinele din organismul dumneavoastra vor fi eliminate.

Asadar, este vorba despre o reteta bazata pe consumul de mere, bogate in fibre solubile ce ofera senzatia de satietate, de asemenea benefice in situatiile aparitiei scaunelor diareice.

Aceste fructe contin si fibre insolubile, care comprima scaunul si trateaza constipatia. Oricum, trebuie sa retineti faptul ca atunci cand consumam multe mere sau alimente bogate in fibre, trebuie sa bem si multa apa.

Aceasta reteta include si seminte de in, abundente in fibre si asigura absorbtia nutrientilor in intestine, ajutand la intarzierea eliminarii din tubul digestiv.

Mai precis, riscul aparitiei cancerului la colon este redus, iar o digestie buna este asigurata. Semintele de in contin si ingrediente antioxidante. Mai mult, bolile cardiovasculare sunt prevenite, iar sanatatea inimii este asigurata, intrucat inul este bogat in omega 3.

In plus, semintele de chia sunt si acestea extrem de bogate in fibre, promovand sanatatea tractului digestiv. Semintele de chia sunt o sursa de vitamine si nutrienti care vor fi absorbiti de organism in timpul procesului de detoxifiere.

Aceste seminte ofera si senzatia de satietate, sprijinind procesul de pierdere in greutate, fiind deasemenea bogate in acizi grasi omega 3, care intaresc inima.

Curatarea colonului cu ajutorul merelor - Reteta!

Ingrediente

  • 1 mar
  • 1 lingura de seminte de in maruntite
  • 1 lingura de seminte de chia
  • 1 lingurita de miere
  • 1 cana de apa

Mod de preparare

Amestecati intr-un blender toate ingredientele, cu exceptia semintelor de chia. Adaugati apoi amestecul in pahar si puneti semintele de chia. Amestecati bautura pentru inca 5 minute, pana cand semintele de chia incep sa se expandeze.

Consumati aceasta bautura de 2 ori pe zi, timp de 15-20 de zile.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog