-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

I-a inapoiat portofelul si i-a scris un biletel care a facut-o sa planga!


Publicitate

Taylor Sloan si-a pierdut portofelul in care avea cativa banuti, buletinul si un card bancar. Ea a fost placut surprinsa atunci cand un baietel in varsta de 10 ani i-a returnat portofelul, gasit din greseala. Considerand ca cel mai bun lucru pe care il putea face, era sa ii returneze portofelul, baietelul i-a trimis si o scrisoare.

El i-a trimis portofelul acasa, la doar trei zile dupa ce fata il pierduse.

Nasim Lawrence a scris:

"Draga domnisoara Sloan, numele meu este Nasim Lawrence si am 10 ani. Am gasit portofelul pe jos la evenimentul de motocross din Oakland. Stiu cum e sa pierzi ceva si voiam sa ma asigur ca iti primesti portofelul inapoi.

Sper ca te-am facut sa zambesti si ca te bucuri sa-ti primesti banii si actele inapoi. Ma bucur ca l-am gasit eu si nu un om rau care sa-l fure. Pari o fata foarte draguta, care face lucruri bune pentru oameni si am vrut sa fac si eu ceva frumos pentru tine. In plus, asa este corect", i-a scris baietelul.

Scrisoarea a emotionat-o pe posesoarea portofelului. „A facut o treaba buna. Se pare ca daca vii dintr-o familie buna, faci lucruri bune” le-a spus Taylor jurnalistilor.

Nasim a devenit faimos iar stirile au ajuns repede la urechile colegilor si profesorilor, care nu au ezitat sa il felicite. Taylor a discutat cu mama baiatului si i-a trimis o recompensa materiala si o punga cu bomboane.

“I-am scris o scrisoare, sper sa devenim prieteni si sa continuam corespondenta” a spus Taylor, in varsta de 22 de ani.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog