-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

IATA DE CE BICARBONATUL DE SODIU ESTE CEL MAI BUN ALIMENT PE CARE IL PUTETI FOLOSI! CATEVA ASPECTE PE CARE NU LE STIATI DESPRE ACEST PRAF MAGIC.


Publicitate

Bicarbonatul este cel mai ieftin remediu din lume. Este eficient in tratarea bolilor, de la banalele raceli, pana la cancer, insa poate fi utilizat si in cosmetica sub forma deodorantului, inalbitorului pentru dinti si multe altele. Bicarbonatul nu trebuie sa va lipseasca din farmacia personala. Beneficiile curative ale bicarbonatului includ tratarea si prevenirea diareei, aciditatii, ulcerului si intoxicarea cu medicamente. Are proprietati anti alergice, mentinand sanatatea pielii. Este un remediu eficient in tratarea racelilor si gripelor, este o sursa importanta de sodiu- prevenind hipercalcemia, infectiile tractului urinal si formarea pietrelor la rinichi. In acest articol va prezentam intrebuintarile bicarbonatului de sodiu pe care inca nu le stiati pana acum:

Remediul bunicii

Dupa ce ati facut o sedinta intensa de sport, puteti consuma un amestec din apa si bicarbonat de sodiu, pentru calmarea muschilor.

Puneti putin bicarbonat pe o pensula de oja si folositi pentru curatarea unghiilor, indepartarea fungilor si cuticulelor.

Faceti un amestec din 3 lingurite de bicarbinat de sodiu, 1 lingurita ulei esential de menta, 1 lingurita de sare si apa calduta. Inmuiati picioarele si mainile in acest preparat, timp de 20 de minute. Astfel, veti scapa de mancarimi, piele uscata si miros neplacut.

Amestecati bicarbonat de sodiu cu apa si faceti gargara. Va va improspata respiratia.

Folositi bicarbonatul ca inlocuitor al pastei de dinti. Puneti putin bicarbonat pe periuta de dinti si periati-va dintii. Este cel mai bun remediu, facut in casa, pentru albirea dintilor.

Puteti folosi bicarbonatul pentru indepartarea surprusului de ulei si celule moarte de la nivelul fetei. Amestecati 1 lingurita bicarbonat de sodiu cu 1 lingurita de apa si masati cu grija.

Bicarbonatul de sodiu ajuta si la vindecarea muscaturilor de albine sau a altor muscaturi de insecte. Faceti un amestec din apa si bicarbonat. Aplicati pe herpes pentru a se vindeca mai repede.

Remedii pentru reflux

Trebuie sa amestecati ½ lingurita de bicarbonat cu 2 linguri zeama de lamaie proaspata sau otet de mere organic. Este nevoie sa folositi o cana mai mare deoarece se va produce o reactie acida, crescand volumul. Asteptati pana cand preparatul se aseaza, dupa care adaugati 250 ml de apa. Trebuie sa beti tot continutul o data. Acest preparat neutralizeaza Ph-ul, inlatura refluxul si formeaza un mediu alcalin.

Puteti folosi bicarbonatul si pentru indepartarea arsurilor stomacale. Amestecati ½ lingurita de bicarbonat cu 500 ml de apa.

Atentie!

Remediile pe baza de bicarbonat de sodiu nu trebuie utilizate de catre femeile gravide sau cele care alapteaza si nici de copiii sub 5 ani. Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand folositi bicarbonatul! Chiar daca este sigur atunci cand este folosit in remediile de mai sus, poate determina aparitia unor efecte adverse, mai ales atunci cand intra in contact cu alte medicamente. De aceea trebuie sa cereti parerea unui medic inainte de a incepe un tratament pe baza de bicarbonat de sodiu. Un alt element important este acela ca bicarbonatul de sodiu poate fi consumat doar dupa ce a fost dizolvat in apa si niciodata in starea initiala. Nu trebuie sa consumati bicarbonat de sodiu daca aveti o dieta bazata pe un consum redus de sodiu deoarece poate elimina din organism vitamine si minerale esentiale. Amintiti-va si ca nu trebuie sa folositi aceste remedii mai mult de 14 zile fara o parere avizata!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog