-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aplicati acest amestec pe talpi inainte de a merge la culcare si veti dormi ca un bebelus.


Publicitate

Oameni din intreaga lume sufera de insomnii si o mare parte din acestia au incercat sa-si regleze somnul cu ajutorul pastilelor. Oamenii nu iau in calcul varianta ca ar putea sa trateze foarte simplu aceasta problema cu ajutorul uleiurilor esentiale. Chiar si romanii se bucurau de beneficiile acestor uleiuri naturale cu aport medical.

Mai exact, uleiurile naturale, combinate cu masajul adecvat, pot avea un rezultat foarte bun asupra organismului determinand instalarea unui somn linistit. Presarea anumitor puncte, de la nivelul talpilor, combinata cu uleiurile esentiale precum cel de lavanda, magneziu sau musetel, poate face minuni.

Pentru a intelege cum functioneaza permiteti-mi sa va explic cateva aspecte:

Ce este reflexoterapia?- acesta este un termen modern pentru o arta straveche. Conceptul de baza este presarea unor puncte specifice. Astfel, putem ajunge la o relaxare a muschilor din intregul organism prin simpla masare a talpilor picioarelor. Pe langa aceasta teorie, inca sub lupa studiului, masarea picioarelor imbunatateste circulatia sangelui, adjuvanta in inducerea somnului odihnitor. Uleiurile naturale fac parte obligatoriu din masaj deoarece au efecte benefice si elibereaza arome frumos mirositoare.

Uleiurile naturale, esentiale in masaj:

Lavanda- se spune ca acest ulei poate inlocui cu usurinta medicamentele impotriva anxietatii si depresiei. Poate fi de asemenea folosita in cazul tratarii ranilor si poate preveni infectiile.

Asemeni lavandei, musetelul este esential in eliberarea de furie, depresie si agitatie. De aceea este bine sa consumam ceai inainte de a merge la culcare. Uleiurile naturale din ceaiul de musetel sunt sedative usoare care actioneaza asemeni unui activator al starii de bine si relaxare.

Ultimul, dar nu cel din urma, este magneziul. Acesta are proprietatile de calmare a nervilor si muschilor. Exista persoane care au deficit de magneziu si de aceea reactioneaza negativ in situatiile de stres. Magneziul este esential in sustinerea starii de bine a mintii si, sub forma uleiului, are un efect unic de calmare.

Amestecul pentru un somn linistit:

Puneti 100 ml ulei de magneziu cu 10 picaturi ulei de lavanda si musetel dupa care amestecati. Puteti schimba proportiile dupa bunul plac. Este de preferat sa puneti amestecul intr-un recipient cu pulverizator astfel incat aplicarea sa fie mai usoara. Prin simpla aplicare a acestui amestec, la nivelul talpilor, obtineti rezultatul scontat.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog