-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum va dati seama daca aveti probleme cu glanda si cum sa le tratati imediat!


Publicitate

Odata cu ingerarea medicamentelor conventionale, tiroida elimina hormoni care au efecte adverse in ceea ce priveste organismul. In ceea ce priveste persoanele care sufera de hipertiroida, exista anumite riscuri asociate cu tratamentul pe baza de medicamente conventionale.

Medicii folosesc testele de sange in incercarea de a determina daca pacientii sunt intoxicati cu medicamente. In cazul anumitor pacienti, nivelul scazut al TSH-ului poate atrage simptome asemanatoare intoxicarii cu medicamente.

Medicii pot de asemenea monitoriza nivelul de T4 si T3- rezultatele acestor teste pot indica faptul ca pacientul se afla la limita de sus sau peste nivelul normal iar simptomele pot fi aceleasi ca si in cazul anterior.

Intoxicarea tiroidei cu medicamente poate fi determinata si de ritmul alert al pulsului.

Simptomele intoxicarii

Simptomele intoxicarii tiroidei cu medicamente pot varia de la o persoana la alta.

Aceste simptome pot include:

o Puls crescut si tensiune arteriala crescuta
o Anxietate, nervozitate, tremur
o Tremur al mainilor
o Irascibilitate, emotivitate, agresivitate
o Dificultate la concentrare
o Insomnie
o Oboseala, exstenuare
o Transpiratie si bufeuri
o Diaree
o Palpitatii si aritmii
o Depresie
o Pierderi in greutate sau cresteri in greutate (ambele bruste)
o Consumati mai multa mancare ca de obicei dar nu va ingrasati
o Pofta de carbohidrati (paine, orez, paste, dulciuri, fructe, alimente pe baza de zahar, etc. )
o Sete excesiva
o Pierderea poftei de mancare
o Caderea parului
o Schimbari in perioada menstruala
o Ameteala
o Crampe sau dureri articulare
o Marirea pupilelor
o Ochi rosii si iritati
o Durere de cap in zona ochilor

Uneori intoxicarea cu medicamente poate fi extrem de deranjanta si problema este ca oamenii cred ca daca iau mai multe medicamente se vor simtii mai energici, vor pierde in greutate si se vor simtii mai bine ca inainte de a incepe sa ia acele medicamente.

Atunci cand va simtiti extenuat in permanenta, aveti carcei, va ingrasati si sunteti din ce in ce mai anxios, poate ca este cazul sa va ganditi ca medicamentele nu functioneaza asa cum trebuie, sau poate ca nu va dati seama imediat ca sunteti intoxicat cu medicamente.

Cum apare intoxicatia?

Exista mai multe moduri prin care va puteti intoxica medicamentos:

o Medicii pot supradoza medicamentele pentru a va elibera de dureri sau anumite simptome.
o Se pot prescrie medicamentele nepotrivite.
o Daca luati levothiroxin (medicament nerecomandat de medici) la ultimul tratament probabil ca ati experimentat o serie de simptome. Lethiroxin, printre altele, poate determina aparitia hipertiroidiei.
o Consumati suplimente cu nivel crescut de iod.
o Schimbarile in dieta pot schimba modul in care organismul absoarbe medicamentele. De exemplu, daca obisnuiati sa consumati un nivel crescut de fibre si renuntati brusc, este posibil sa absorbiti un nivel crescut si de medicamente in tiroida.
o Ati incheiat de curand un tratament pe baza de calciu si iod. Oprirea lor brusca poate determina dezvoltarea hormonilor tiroidieni.
o Daca ati pierdut mult in greutate si luati medicamente pentru tiroida.
o Daca ati nascut de curand, nivelul de hormoni se mareste postpartum si astfel puteti ajunge sa suferiti de hipertiroidie.
o Daca aveti boala Hashimoto, productia normala de hormoni poate varia, determinand aparitia hipertiroidiei.

Cum procedam in cazul unei supradoze

Principalul aspect pe care il avem in vedere daca ne confruntam cu o supradoza de medicamente este acela de a intrerupe medicatia si a face analize de sange. Cu siguranta trebuie intotdeauna sa cereti o parere avizata cand vine vorba de tiroida insa, exista si metode naturale care pot echilibra nivelul de hormoni.

Daca tratamentul conventional nu a avut efect asupra sanatatii dumneavoastra ci din contra, a creat mai multe probleme decat solutii, poate ca este momentul sa incercati ceva diferit, poate o abordare holistica.

Sanatate multa si nu uitati ca intotdeauna calea naturii este cea mai sanatoasa!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog