Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

February 24, 2016

Iata cum sa curatam oalele si tigaile de grasimea arsa.

Curatarea oalelor si tigailor dupa ce am gatit in ele, este cosmarul fiecarei femei. De cele mai multe ori apelam la manusi de cauciuc sau substante chimice pentru a scapa mai repede de problema insa, trebuie sa stim ca aceste produse fac mai mult rau decat sa ne ajute.Iata cateva metode simple de curatare cu ajutorul unor ingrediente pe care le avem deja in casa:

1. Luati un cartof, curatati-l si taiati-l pe jumatate. Puneti bicarbonat de sodiu pe una din jumatati. Frecati direct oala sau tigaia ca si cum ati folosi un burete. Este simplu si foarte eficient! Incercati!

2. Poate ca vi se pare destul de ciudat insa pliculetele de ceai chiar ajuta la curatare. Luati un pliculet de ceai nefolosit si curatati oala sau tigaia. Pliculetul trebuie sa fie uscat. Veti observa cum grasimea se dizolva iar pliculetul absoarbe. 2 pliculete sunt suficiente pentru curatarea unei oale. Puteti folosi orice tip de ceai.

3. O alta varianta este sa luati o oala mai mare in care sa intre cealalalta oala sau tigaie. Puneti 4-5 linguri de bicarbonat, adaugati apa si puneti la fiert pentru 30-50 de minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti grasimea ramasa.
Dupa cum vedeti, nu este necesar un efort suplimentar ci doar putin timp alocat. Puteti folosi aceste metode si pentru furculite, linguri si alte ustensile din bucatarie greu de curatat cu buretele.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.