-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum sa curatam oalele si tigaile de grasimea arsa.


Publicitate

Curatarea oalelor si tigailor dupa ce am gatit in ele, este cosmarul fiecarei femei. De cele mai multe ori apelam la manusi de cauciuc sau substante chimice pentru a scapa mai repede de problema insa, trebuie sa stim ca aceste produse fac mai mult rau decat sa ne ajute.



Iata cateva metode simple de curatare cu ajutorul unor ingrediente pe care le avem deja in casa:

1. Luati un cartof, curatati-l si taiati-l pe jumatate. Puneti bicarbonat de sodiu pe una din jumatati. Frecati direct oala sau tigaia ca si cum ati folosi un burete. Este simplu si foarte eficient! Incercati!

2. Poate ca vi se pare destul de ciudat insa pliculetele de ceai chiar ajuta la curatare. Luati un pliculet de ceai nefolosit si curatati oala sau tigaia. Pliculetul trebuie sa fie uscat. Veti observa cum grasimea se dizolva iar pliculetul absoarbe. 2 pliculete sunt suficiente pentru curatarea unei oale. Puteti folosi orice tip de ceai.

3. O alta varianta este sa luati o oala mai mare in care sa intre cealalalta oala sau tigaie. Puneti 4-5 linguri de bicarbonat, adaugati apa si puneti la fiert pentru 30-50 de minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti grasimea ramasa.
Dupa cum vedeti, nu este necesar un efort suplimentar ci doar putin timp alocat. Puteti folosi aceste metode si pentru furculite, linguri si alte ustensile din bucatarie greu de curatat cu buretele.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.




Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog