-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

4 pasi prin care prevenim Alzheimer!


Publicitate

Boala Alzheimer este des intalnita la persoanele in varsta care nu s-au preocupat prea tare in anii tineretii sa-si dezvolte latura cerebrala.

Pentru a ajunge la o varsta inaintata fara a fi diagnosticat cu Alzheimer, incercati sa urmati acesti 4 pasi:



1. Faceti miscare cel putin 3 ore pe saptamana

Exercitiile sunt excelente pentru creier. Medicii recomanda practricarea exercitiilor fizice de cel putin 3 ori pe saptamana. Asta va poate ajuta sa va reintineriti creierul cu 2-4 ani.

2. Meditati 10 minute pe zi

Nivelul prea ridicat de cortizol din organism afecteaza in mod negativ creierul. O meditatie de 10 minute este suficienta pentru a face minuni pentru creierul dumneavoastra. Stati in picioare, inchideti ochii si respirati usor. Repetati de 2 ori timp de 5 minute.

3. Luati zilnic acid gras omega 3

Expertii sunt de parere ca majoritatea oamenilor sanatosi consuma in jur de 1500mg de omega 3 pe zi. Astfel, consumati mai multe nuci, vita, soia, creveti, zmeura, ton si capsuni.

4. Memorati zilnic ceva nou

Daca incercati sa retineti cel putin o informatie noua in fiecare zi, creierul dumneavoastra va ramane mai tanar. Persoanele care invata ceva nou in fiecare zi au mai multa substanta cenusie decat ceilalti asa ca, lucrati cu creierul ori de cate ori aveti ocazia.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog