-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

3 Ingrediente care curata rosturile si gresia! Redati-le stralucirea si pastrati-le impecabile!


Publicitate

Curatatul baii este asemeni unui cosmar si aici nu ne referim neaparat la mizerie ci la substantele toxice cu care o curatam. Majoritatea detergentilor contin inalbitori si multe alte chimicale.

Aceasta reteta va va usura viata, facand din curatarea baii o munca mai usoara. Avem pentru dumneavoastra o solutie mult mai ieftina care reda stralucirea gresiei fara ca dumneavoastra sa inhalati materiale toxice.



Aveti nevoie de doar 3 ingrediente:

Jumatate de ceasca bicarbonat de sodiu
O lingurita sapun de vase
Un sfert de ceasca apa oxigenata

Preparare:

Amestecati bicarbonatul, sapunul de vase si apa oxigenata intr-o sticla taiata pe jumatate. Bicarbonatul va indeparta petele din rosturi iar apa oxigenata le va curata in mod natural .

Mod de utilizare:

Aplicati amestecul la nivelul rosturilor si gresiei si lasati sa actioneze timp de 5-10 minute. Mizeria va fi dizolvata iar dumneavoastra o veti putea indeparta cu usurinta. Daca nu va confruntati cu pete rezistente, aplicati amestecul pe un burete si curatati.

La final frecati bine zona si clatiti cu apa. Daca doriti o curatare in profunzime, repetati procesul de cate ori este necesar.
Dupa ce ati scapat de pete, cu siguranta doriti sa mentineti curatenia.

Iata ce aveti de facut: faceti o solutie din apa si otet 1:1 pe care o turnati intr-un recipient cu pulverizator. Dupa fiecare dus puteti pulveriza aceasta solutie. Daca nu aveti timp sa faceti acest lucru zilnic, de 2-3 ori pe saptamana poate fi suficient. Astfel veti observa diferenta la urmatoarea curatare a baii.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog