-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Studiile au demonstrat: Extractul din turmeric omoara tumorile pancreatice letale


Publicitate

Un tratament normal al cancerului pancreatic poate garanta in 1% din cazuri longevitatea pentru inca 5 ani insa, cercetarile asupra extractului din turmericul liposomal, au demonstrat faptul ca inhiba tumorile pancreatice cu 43%.

Un studiu promitator, publicat in jurnalul Anticancer Research, de catre Institutul International Anticancer, prezinta un extract din turmeric pe nume Curcumin lipozomal care reprezinta o alternativa ideala a chimioterapiei, in tratarea cancerului pancreatic in stare avansata.



Curcuminul este polifenolul primar din turmeric, si a fost subiectul mai multor cercetari ce au scos la iveala capacitatea de a omori celulele canceroase pentru 100 de tipuri distincte de cancer.

Curcuminul lipozomal foloseste un sistem medicamentos de succes, bazat pe o succesiune de lipide, unele dintre ele fiind deja aprobate de FDA. Capacitatea curcuminului de dizolvare intr-o cantitate mica de apa dar si incapsularea sa in cromozomi imbunatateste trecerea „barierelor glucoronidare” din ficat.

Cancerul exocrin pancreatic este recunoscut pentru faptul ca nu raspunde la tratamentul conventional. Societatea Americana Anticancer promite o rata de doar 14% a supravietuirii persoanelor cu cancer in stadiul 1 A, scazand pana la doar 1% pentru stadiul de tip 4. In plus, chiar si atunci cand chimioterapia, operatia si radioterapia au un rezultat bun in ceea ce priveste tumora, iar pacientul reuseste sa supravietuiasca alti 5 ani, recurenta este inca des intalnita; acest lucru se intampla datorita tratamentului conventional, care distruge sistemul imunitar si intareste rezistenta tumorii la tratament.

Cercetatorii au concluzionat „Aceste date scot la iveala eficacitatea curcuminului lipozomal in reducerea cancerului pancreatic, in randul oamenilor. Efectele terapeutice ale curcuminului, fara reactii adverse, sugereaza faptul ca curcuminul lipozomal este benefic in randul pacientilor cu cancer pancreatic.”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog