-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu aveti nevoie de regim daca suferiti de diabet, puteti scapa cu doar doua ingrediente


Publicitate

Diabetul este o boala in care cantitatea de glucoza din sange este prea mare deoarece organismul nu o foloseste corect. Acest lucru se intampla deoarece pancreasul nu functioneaza corect si nu produce suficienta insulina pentru a ajuta glucoza sa patrunda in celulele organismului- sau insulina produsa nu este una buna. Aceasta boala mai este cunoscuta si sub numele de rezistenta la insulina. Chiar daca aceasta boala nu poate fi vindecata complet, exista remedii facute in casa pentru a o controla si a o mentine la un nivel normal.



Sunt afectate peste 380 dmilioane de oameni, in intreaga lume iar Organizatia Sanatatii Mondiale estimeaza ca pana in 2030, numarul persoanelor cu diabet se va dubla. In zilele noastre, diabetul, omoara mai multe persoane decat o face SIDA si cancerul mamar- raportul este acela ca 1 american cu diabet moare la fiecare 3 minute. Aceasta boala duce la orbire, blocaj renal si infarct.

Daca suferiti de diabet, este foarte important sa va mentineti nivelul zaharului din sange la un nivel normal. Trebuie sa aveti o dieta sanatoasa si sa luati medicamente naturiste pentru a scapa de simptomele neplacute. Pentru a prepara un remediu impotriva diabetului, chiar la dumneavoastra acasa, aveti nevoie doar de doua ingrediente.

Ingrediente:

  • 300 grame radacina de telina;
  • 6 lamai.

Mod de preparare:

In primul rand, spalati telina si asezati-o intr-o oala de email. Aceasta oala nu trebuie sa aiba emailul sarit. Adaugati apoi zeama de la cele 6 lamai. Acoperiti oala si puneti-o intr-o alta oala pe care o umpleti cu apa. Lasati la foc mediu si asteptati pana cand apa din oala mai mare incepe sa fiarba, dati focul la minim si lasati sa fiarba inca doua ore. Cand ati inchis focul, indepartati oala si nu deschideti oala cea mica pana cand nu s-a racit complet, apoi puneti continutul intr-un borcan de sticla, inchideti-l bine si puneti la frigider.

Mod de folosire:

Luati o lingura, din acest preparat, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de micul dejun. Acest amestec ar trebui sa va ajunga timp de 2 luni, timp in care zaharul din sange se normalizeaza.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
3 Comments

You Might Also Like

3 comments:

  1. In imagine semăna mai mult a Ghimbir. Sigur este felină?

    ReplyDelete
  2. Cum puteți spune ca "nu mai aveti nevoie de regim????" Cnd acest lucru este cel mai important... nu va ganditi ca puteti influenta anumite persoane??

    ReplyDelete
  3. Cum puteți spune ca "nu mai aveti nevoie de regim????" Cnd acest lucru este cel mai important... nu va ganditi ca puteti influenta anumite persoane??

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog