-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Turmericul omoara cancerul - fara internare si mai bun decat chimioterapia .


Publicitate

Conform multor studii, extractul de turmeric, fiind numit si curcumin, este mult mai eficient si de 100 de ori mai putin toxic decat chimioterapia. In plus, s-a demonstrat si faptul ca acest aliment are efecte mai puternice, in distrugerea cancerului colorectal, decat medicamentele conventionale.

Caracteristicile anticancerigene ale curcuminului au fost, prima oara, confirmate de catre oamenii de stiinta englezi. Aceasta cercetare a fost publicata in editia lunara a publicatiei Cancer Letters. Echipa lor a descoperit faptul ca acest aliment poate depasi efectul chimioterapiei, in cazul pacientilor cu cancer colorectal.



Oamenii de stiinta au tendinta de a demonstra ca, curcuminul, polifenolul cel mai important din turmeric, este mult mai eficient decat chimioterapia. Studiul a aratat si faptul ca acest curcumin este minunat in tratarea cancerului colorectal, fara a avea efecte adverse.

Fara indoiala, aceasta este o adevarata lovitura deoarece este pentru prima oara cand proprietatile anticancerigene ale curcuminului sunt confirmate concret, avand ca punct de pornire rezultatele chimioterapiei, inclusiv 5-FU si oxaliplatin.
In plus, acesti oameni de stiinta au aratat si ca turmericul este mult mai eficient, atunci cand este folosit de unul singur, deoarece distruge celulele stem canceroase care creeaza structura sferoida. Atunci cand este comparat cu tratamentul cu oxaliplatin si/sau 5-FU, curcuminul a dat rezultate mult mai bune in reducerea numarului de sferoide.

Aceste cercetari au nevoie si de alte cercetari mult mai aprofundate. Inainte de a incerca orice tip de tratament, cereti parerea unui medic.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog