-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remedii Naturale de Prevenire a Pierderii Auzului si de Imbunatatire a Acestuia


Publicitate

Un numar foarte mare de oameni din intreaga lume (peste 500 de milioane) isi pierd auzul. Acest fapt se poate datora volumului ridicat al sonorului, consumului de droguri, atacului cerebral sau bolilor ereditare ori genetice. Dopurile sau mucusul din urechea interna pot, de asemenea , sa fie un factor al pierderii auzului. Tot ceea ce putem face atunci cand auzul nostru este in pioneze, este sa reducem factorii cauzatori. O ingrijire mai amanuntita a urechilor sau o nutritie imbunatatita, pot ajuta. Este important sa prevenim pierderea auzului, insa daca aceasta a inceput sa se instaleze, putem apela la remedii naturiste.



Cititi mai jos lista cu remedii naturale care va ajuta la intretinerea auzului:

Dieta recomandata:

Fructe proaspete si cat mai colorate. Fructele de padure sau legumele precum fasolea rosie sau cea neagra, sunt recunoscute pentru proprietatile antioxidante.

Suplimente naturale:

– Magneziu: 200-250 mg/zi
– Niacin (vitamina B3): 50-1000 mg./zi, in doze divizate
– Vitamina B12: 100-1000 mg/zi
– Extracte din Gingko biloba : 60 mg./de 3 ori pe zi

Usturoiul

Usturoiul are multe beneficii pentru sanatatea noastra precum reducerea colesterolului, reducerea zaharului din sange si imbunatatirea circulatiei. Insa, poate fi folosit si in tratarea pierderii auzului.

Iata o reteta care merita sa o incercati:

Taiati cativa catei de usturoi si lasati-i in ulei de masline. Atunci cand usturoiul a eliberat sucul, strecurati amestecul printr-un tifon. Apoi, puteti pune cateva picaturi in ureche si introduceti vata.

Mierea si scortisoara

Consumati de doua ori pe zi o lingurita de miere si scortisoara, o lingurita dimineata si una seara.

Vinul rosu

Vinul rosu ne da o stare de bine, este foarte bun pentru inima, imunitate si ajuta in cazul caderii parului. Este bogat in antioxidanti, protejeaza urechea interna si previne caderea parului.

Ceapa rosie si zeama usturoiului

Aceasta bautura este cunoscuta a fi cel mai puternic remediu in cazul pierderii auzului. Aveti nevoie de un amestec din 30 ml zeama de la o ceapa rosie si 30 ml zeama de usturoi. Consumati o data pe zi.

Comprese cu ghimbir

O compresa cu ghimbir aplicata pe urechi, poate indeparta acumularea de mucus din interiorul urechii.

Se pot face si alte recomandari. Daca zgomotul este prea puernic, acoperiti-va urechile. Protejati-va urechile de volumul ridicat!

Ascultati muzica la un nivel mic spre moderat si daca mergeti la un concert, folositi dopuri de urechi.

Aceia dintre dumneavoastra care lucreaza intr-un mediu cu mult zgomot, este recomandat sa va cumparati casti calitative si sa stati intr-un spatiu linitit dupa lucru.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog