-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta Mama si-a Pierdut Copilul Din Cauza Unei Greseli pe Facebook. Deschideti Bine Ochii!!


Publicitate

Atat internetul cat si retelele de socializare pot reprezenta atat o binecuvantare cat si un blestem.

Aceasta mama a invatat acest lucru intr-un mod dureros. Cu totii trebuie sa ii asculte povestea si sa traga concluzia plauzibila. Aceasta poveste implica bunastarea copiilor nostri.

Imaginati-va ca sunteti conectat la Facebook si primiti o cerere de prietenie de la un strain. Asa cum am mentionat, nu il/o cunoasteti insa poza de profil este foarte draguta si vorbeste frumos cu dumneavoastra. Asa ca, hotarati sa ii acceptati cererea, ce se poate intampla...?!?



Apoi, totul este dat uitarii deoarece aveti lucruri mult mai importante de facut, cum ar fi, fiul sau fiica gata sa inceapa prima zi de scoala. Sunteti atat de incantat de copilul dumneavoastra, de cat de frumos s-a pregatit pentru prima zi de scoala, asa ca hotarati sa ii faceti o poza si sa o incarcati pe Facebook. Sub aceasta poza scrieti un mesaj: „Ce zi! Ce mare a crescut comoara mea.” Apoi adaugati chiar si numele scolii unde merge. Cateva clickuri si e gata.

Insa urmarile sunt terifiante.

Ceea ce se petrece in secret este de neimaginat: strainul pe care doar ce l-ati adaugat in lista, acum cateva zile, a salvat imaginea, a incarcat-o intr-un catalog online si a trimis-o mai multor oameni din intreaga lume scriind sub ea:

“Sange tanar. Nu are nici macar 6 ani! Doar 10,000 de dolari!”

Dumneavoastra nici macar nu banuiti ce se intampla. Oroarea incepe in momentul in care mergeti sa va luati copilul de la scoala cateva saptamani mai tarziu insa realizati ca nu este acolo! Cautati peste tot, intrebati cu ochii plini de lacrimi, pe toata lumea: Mi-ati vazut copilul?

Ceea ce se intampla in acel moment cu copilul dumneavoastra, probabil ca nu ati dori sa va imaginati. Toate astea nu s-ar fi intamplat daca nu comiteati acea imensa greseala. Si chiar daca aveti norocul sa nu vi se rapeasca fiul sau fiica, probabil ca nu va doriti sa ajunga intr-un catalog pentru pedofili.

Asa ca: INCETATI SA VA MAI IMPRIETENITI CU STRAINI PE FACEBOOK!! Este mai bine sa aveti „un prieten” in minus dar sa nu traiti aceasta experienta terifianta.

Nu trebuie sa uitam niciodata acest mesaj: fiti vigilenti si ramaneti rezervati atunci cand comunicati cu straini, pe internet. Respingeti cererile de prietenie ale strainilor!! Si, cel mai important, NU MAI PUNETI POZE CU COPII! Deoarece ajung adesea in mainile celor care nu trebuie. Pedofilii cauta adesea asemeni oportunitati. In viata reala, nu prezentati tuturor viata privata, nu-i asa?

Va rog distribuiti acest avertisment! Poate preveni o tragedie!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
15 Comments

You Might Also Like

15 comments:

  1. Terminati cu prostiile, daca vor sa ia copii merg pur si simplu la o scoala si il iau pe care il doresc, nu il aleg in mod "special" pe al tau pentru ca l-ai pus pe facebook si este mai cu "moț" ca si altii!!!!

    ReplyDelete
  2. Femeia din poze folosita pentru ilustrarea articolului este Taylor Armstrong, una dintre vedetele reality show-ului Real Housewives of Beverly Hills, si nu si-a pierdut niciun copil. Poveste inventata, suna ca amenintarile alea pe care ni le spuneau strabunicii de la tara... "Nu iesi la poarta, ca te fura tiganul. Nu te apleca in fantana, ca te fura ochiul fantanii si mori."

    ReplyDelete
  3. Nu știu cum ar putea o profesoara sau invadatoare sa lase copilul sa plece cu o persoana străină pe poarta scolii.Fac bine italienii ca cer l.a Începutul anului o copie de buletin a fiecărei persone care iau copilul din măna ei și nr de telefon.Apoi când ai copil de 6 ani nu cred ca va pleca cu un străin din școală.Cand suna soneria de plecare ,părintele este deja în fata scolii ,iar dacă se întâmplă cumva sa nu ajungi,suni o persoana cunoscuta ție și copilului sa-l ia de la școală. Mi se pare ilogic sa vina un străin sa.l răpească.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e si in Spania,curtea scolii e inchisa tot timpul.De exemplu la colegiul copilului meu ,invatatoarea ii inmaneaza pe toti personal.Daca nu esti acolo , copilul este luat in scoala si parintii sunt sunati.Aceeasi situatie e si daca trimiti pe altcineva sa ia copilul si nu ai anuntat dinainte.Eram bona unui nepotel si fiind la inceput parintii au uitat sa anunte ca merg eu sa il iau,copilul nu mi-a fost inmanat desi el insista si spunea ca ma cunoaste si ca sunt matusa lui.

      Delete
  4. Nu te amăgi. Pot sa- i lase mai ales dacă copilul spune ca îl cunoaște pe individ sau individă.

    ReplyDelete
  5. Ceva informatii asupra cazului prezentat in articol, care sa le verificam? Altminterea este o inventie, menita sa descrediteze infrastuctura lui Facebook, si sa bage spaima in parinti, dar fara sa-i invete cum sa ia aminte la orice se intampla cu copilul, atat virtual, cat si real.

    ReplyDelete
  6. Inventie sau nu ar fi mai indicat ca viata personala sa nu ajunga pe facebook .

    ReplyDelete
  7. Nu ai cu ce să te lauzi decât cu ce ai contribuit la perpetuarea speciei umane?! Să te lauzi la un străin cu copiii tăi, denotă multă prostie, adică tu ca om nu ai făcut nimic în viaţă şi te lauzi cu copiii tăi la care tu nu ai nici un aport, decât fizic. Datul din cur. Încep să cred că va urma o ieftinire a produselor de spălat, că se pare că occidentalii şi-au spălat sclavii pe creier complet şi exportă substanţele de spălat creierul. Şi merg în România de rup.

    ReplyDelete
  8. Eu am cazut cum un copil a plecat de lainga profesoara si aproape pleaca singur faptul pentru care pun o poza de o vedeta straina poate fi pentru ai proteja identitaria si din pacate sunt multi care nu cred

    ReplyDelete
  9. Doamne ma crucesc cand vad cat de irealist priviti aceasta problema prin cometariile voastre.....la cate cazuri de acest fel am asistat laDIICOT, nici nu va ganditi.....cati copii credeti ca poate urmari o invatatoare....cazuri ca cel prezentat sunt cu miile in Romania si daca ati sti la ce sunt supusi.....nu mi pot scoate de pe retina imaginile si filmarile de oroare.....nu inteleg cum puteti privi cu atata naivitate realitatea... Ce conteaza cine e in imagine? Povestea este reala si ce este cel mai rau se intampla infiecare zi nu numai in Ro....atentie la copiii vostri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu contestez ca s-ar intampla putea asa cazuri, ci zic sa ni se dea referinte la cazuri reale, daca tot se scrie un articol, nu sa se povesteasca asa zise intamplari, care le-ar fi avut cineva, dar fara surse verificabile.

      Iti dau un exemplu: http://www.gandul.info/stiri/atentie-parinti-se-fura-copii-pentru-organe-cine-a-provocat-isteria-rapirilor-de-copii-8459904 unde explica pe fata ca, se cam provoaca isterii de genul, nejustificate. Articolul acela e din 2011, in ce priveste furtul de copii pentru organe.

      Delete
  10. ...probabil că ești bun doar la ,,dat din cur'' și.... atât.... de cescut și de educat se ocupă soacră-mea că tu ești praf...... AI MINTE DE GIBON, GIBONULE......

    ReplyDelete
  11. de photo simblo ai auzit vreodata? Oricum sigur ca povestea este inventata dar are un mare sambure de adevar.Multi cretini posteaza pe fb cand pleaca in vacanta si unde dupa care raman surprinsi ca li s-a spart casa.Asa si cu copiii.Daca tot pui poze cu el, macar nu da si informatii private cum ar fi unde invata.Un pedofil il poate gasi f usor.

    ReplyDelete
  12. Exista posibilitatea sa ramii fara copii si legal.printr-o hotarire judecatoreasca.Sau prin 'vointa' celui care a primit copilul. Teama multora este si un sindrom 'freudian' venind din 'educatia' din copilarie.Ipocrizia este mare,exista si copii care nu-si recunosc copii.Cu toate astea sa traiesti sub ;amenitarea bulgarelui de sare;nu este o solutie rezonabile.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog