-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ceaiul de Ghimbir: Dizolva Pietrele de la Rinichi, Curata Ficatul si Omoara Celulele Canceroase - Reteta


Publicitate

Datorita puterii sale de a reduce inflamatiile, de a imbunatati digestia si de a creste imunitatea, ghimbirul, este considerat a fi cel mai puternic aliment al secolului 21. Este plin de uleiuri esentiale, care ii ofera aroma si savoarea, precum gingerolul, sogaol si zingeron. Aceste uleiuri sunt agenti puternici antiparazitari, antivirali si antibacterieni, care ajuta la indepartarea durerii si vindeca bolile cardiovasculare dar si astmul, etc.



Beneficiile ceaiului de ghimbir

– reprezinta un remediu natural in lupta impotriva inflamatiilor musculare, a racelilor, a gripelor si a durerilor de cap; poate, de asemenea sa reduca durerea.
– omoara virusii responsabili cu aparitia racelii si gripei.
– o singura ceasca de ceai poate reduce riscul aparitiei atacului cerebral.
– ghimbirul imbunatateste circulatia, oxigenarea, are un aport de vitamine si minerale si toate acestea datorita proprietatilor emanate prin incalzire.
– antioxidantii din ghimbir lupta impotriva infectiilor si creste sistemul imunitar.

Reteta ceai de ghimbir.

Ingrediente:

Miere organica
Lapte de cocos
¼ lingurita de turmeric macinat
¼ lingurita ghimbir macinat
O ceasca de apa

Preparare:

Acest ceai este foarte usor de preparat. Puneti apa intr-un ibric, pe foc, lasati-o pana ajunge in punctul de fierbere, adaugati turmericul si ghimbirul, lasati sa se aseze timp de 7-10 minute dupa care adaugati laptele si mierea. Strecurati ceaiul, adaugati arome si bucurati-va de efectele acestui ceai sanatos!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
3 Comments

You Might Also Like

3 comments:

  1. pe mamicile care alapteaza este recomandat ghimbirul?

    ReplyDelete
  2. Pe naiba usor de preparat.Cine cumpara in Romania lapte de cocos?Iar de turmeric eu nici nu am auzit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ca nu a-ti auzit nu inseamna ca nu exista,draga doamna. e plina piata naturista de pliculete cu turmeric.iar laptele de cocos este destul de accesibil,8-9 lei cutia.asta nu se bea cu cana ,precumm laptele de vaca.

      Delete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog