-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Topeste grasimea rapid: aceste 3 ingrediente pentru obtinerea unei bauturi garanteaza rezultate grozave.


Publicitate

Multi dintre voi nu ar fi incantati sa afle care sunt ingredientele necesare pentru a obtine aceasta bautura, insa ele s-au dovedit a fi eficiente si multe persoane au confirmat ca s-au dovedit utile in obtinerea unei forme fizice de invidiat.


Ingrediente:

- 1 lingura din otet de cidru de mere;
- un praf de ardei iute;
- o lamaie, de la care sa folosesti coja si sucul.

Mod de preparare:

Marunteste coaja de lamaie si toarna peste ea 240 ml de apa fierbinte. Dupa 10 minute adauga sucul de lamaie, otetul din cidru de mere si ardeiul maruntit. Agita bine inainte de a bea, si foloseste amestecul inainte de fiecare masa.

De ce este aceasta bautura atat de benefica?

Ardeiul iute stimuleaza digestia, imbunatateste metabolismul si ajuta la arderea grasimilor. Componentul principal, capsiacinul, este benefic sistemului nervos, ajutand la producerea caldurii in organism, care stimuleaza arderile caloriilor.

Lamaia este bogata in componente care ajuta la stoparea acumularii de grasimi, iar coaja de lamaie contine policosanol, un element care ajuta la arderea depozitelor de grasime.

Consumul regulat de otet din cidru de mere, moderat, stimuleaza si el arderea grasimilor din organism.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog