-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Oamenii de Stiinta Au Descoperit! Soia Accelereaza Evolutia Cancerului Mamar!!!


Publicitate

Desi soia a fost privita pentru foarte mult timp ca fiind un nutrient anticancerigen puternic, noile cercetari dovedesc contrariul. Conform cercetatorilor, din cadrul Centrului de Tratare al Cancerului New York, ce au avut ca obiect de studiu cancerul mamar invaziv, continutul de soia in dieta dumneavoastra poate accelera divizarea celulelor canceroase in organism, in cazul femeilor diagnosticate cu cancer mamar. Experimentele pe animale au demonstrat ca o dieta ce include inhibitori de tripsina, intalniti in cantitati mari in soia, duce la boli patologice ale pancresului, inclusiv cancer.


Soia accelereaza dezvoltarea cancerului mamar

Cercetatorii Centrului de Tratare al Cancerului New York au avut ca punct de studiu 140 de femei diagnosticate cu cancer mamar invaziv.

Jumatate a ingerat pudra proteica pe baza de soia in timp ce jumatatea cealalalta a primit placebo intr-un interval de 7-30 de zile, inaintea operatiei de indepartare al cancerului.

Medicii au comparat tesutul tumoral inainte si dupa interventie si au gasit schimbari in anumite gene, recunoscute pentru stimularea divizarii celulelor, in cazul femeilor care au ingerat suplimentul pe baza de soia. Rezultatele i-au determinat sa concluzioneze ca proteina din soia poate accelera boala.

Din spusele Doctorului Kaayla T. Daniel, autorul publicatiei Intreaga Poveste a Soiei: Latura Intunecata A Mancarii Preferate A Americanilor „ Faptul ca soia previne cancerul mamar este un mit.”

Veganii si Vegetarienii se supun unui mare Risc

Conform Dr. Jacqueline Bromberg, co-autor al studiului, o parte din femeile cu un nivel ridicat de genisteina au prezentat schimbari intr-un anume tip de gene care influenteaza dezvoltarea celulelor canceroase, decesul sau alte aspecte ale patologiei cancerului.

O cercetare condusa in anul 1998, a scos la iveala faptul ca in Japoinia consumul zilnic de proteina din soia era de 8g pentru barbati si 7g pentru femei; echivalentul a doua lingurite. Pe de alta parte, consumul aceleiasi proteine, in America, depasea in mod semnificativ aceasta cantitate.

Modificari Genetice

Este important sa stiti ca fiecare produs din soia are o sansa de 93% sa fie modificat genetic. Nici macar soia organica nu poate fi de incrdere intrucat are o structura problematica. Problema consta in faptul ca agricultorii sustin ca si sursele non organice de soia intra in categoria celor organice.

In anul 2011, s-a descoperit importul unui lot de certificate organice false. O firma din China prezenta alimente nonorganice precum soia, hrisca si mei, ca fiind organice. Din pacate, aceste lucruri se petrec anual insa cumparatorii stiu doar o parte din ceea ce se intampla cu adevarat. Chiar si boabele de soia organice sunt banuite ca ar avea origini modificate genetic.

Majoritatea Soiei nu este fermentata

Produsele din soia nefermentata contin fitati, raspunzatori pentru infibarea absorbtiei de proteina si a patru minerale cheie- calciu, fier, magneziu si zinc. Formula naturala a boabelor de soia contine fitochimicale, avand un efect daunator asupra organismului. Cei trei mari antinutrienti sunt fitatii, inhibitorii de enzime si gitrogeni. Actionand asemeni unui sistem imunitar pentru organism, acesti antinutrienti reprezinta modul in care natura protejeaza bobul de soia de radiatiile soarelui, de bacterii, virusi si fungi.

Desi toate plantele au proprietati toxice, soia abunda de astfel de chimicale.

Daca aceste toxine nu sunt neutralizate fie prin fermentare, fie prin inmuiere, soia reprezinta alimentul cel mai toxic de consumat.

Anumite studii au aratat faptul ca soia este strans legata de probleme digestive, sistem imunitar precar, sindromul premenstrual, endometrita, probleme de reproducere (atat in cazul femeilor cat si al barbatilor), alergii, ADHD, ADD, riscuri ridicate in cazul aparitiei bolilor cardiace, cancer, malnutritie si pierdere a libidoului.

Singurul tip de soia pe care omul il poate consuma este cel fermentat precum natto, miso, tempeh si tofu fermentat insa doar in conditiile in care nu sunt modificate genetic (eticheta nu ofera o garantie de cele mai multe ori).

In momentul in care alimentul este consumat, tractul digetiv incepe sa elibereze enzime digestive precum amilaza si lipaza pentru a digera mancarea si pentru a elibera nutrientii in organism. O cantitate mare de inhibitori enzima precum tripsina din boabele de soia nefermentate inhiba acest proces facand carbohidratii si proteinele din boabele de soia imposibil de metabolizat pe deplin.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog