-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca Vreti Ca Relatia Dumneavoastra Sa Functioneze, Incetati Sa Mai Faceti Aceste 6 Lucruri.


Publicitate

1. Sa va ganditi intotdeauna ca NU o sa reziste.

Sa intrati intr-o relatie si sa va ganditi ca nu va functiona- chiar asa se va intampla. De fiecare data cand lucrurile nu merg perfect va veti spune:

” Vezi? Stiam eu. Nu aveam nicio sansa.”

Daca chiar credeti ca relatia nu ii va rezista testului de timp, atunci realitatea este ca veti sabota orice moment pentru a va demonstra ca aveati dreptate. Va veti testa fiecare partener pentru a vedea cat va tolera din comportamentul dumneavoastra rautacios iar in momentul in care pleaca veti spune:


„ Stiam eu ca nu o sa ramai”.

Daca aceste detalii va reprezinta, incercati sa nu mai aveti intalniri pana nu solutionati problema.

2. Va jucati cu inima celuilalt.

Sunteti nervos, suparat sau ranit iar partenerul va intreaba „ ce se intampla?” iar dumneavoastra raspundeti „nimic” sau incepeti sa tipati intr-o alta situatie mai tarziu. Acestea sunt jocuri stupide si copilaresti.

Poate ca oamenii mai gresesc, nu inteleg. Nu ofera atentie uneori. Incetati sa mai cautati raspunsul.

Vorbiti unul cu celalalt! Explicati-va problemele, ascultati-va unul pe celalalt, gasiti o solutie. Scoateti durerea si furia din ecuatie deoarece reprezinta cele mai manipulative, reactive si periculoase emotii pe care le folosim atunci cand incercam sa comunicam.

3. Faptul ca stiti ca iubiti este suficient.

Pe termen lung, cuplurile care au trecut prin bune si rele si inca le pasa unul de celalalt, demonstreaza ca intre ei exista mai mult decat o simpla iubire.

Iubirea inseamna atractie, implicare iar placerea reprezinta doar distractie. Daca va puteti privi partenerul si sa spuneti ca il placeti cu desavarsire, vreti sa fiti cu el, sa vorbiti cu el, sa fiti prieteni, atunci aveti ceva bun de care trebuie sa tineti.

4. Deveniti prea repede gelosi.

Daca chiar nu poate fi de incredere atunci de ce ati inceput relatia? Daca este de incredere insa dumneavoastra aveti resentimente din trecut atunci incercati sa va schimbati inainte de a-i distruge stima de sine unei alte persoane cu dezamagirile dumneavoastra.

Varianta inversa? Daca va gasiti intr-o relatie in care partenerul este gelos iar dumneavoastra nu ii dati niciun motiv pentru asta, iesiti imediat din acea relatie. Gelozia nu este un semn al iubirii, este un sentiment posesiv. Relatiile de lunga durata se bazeaza pe incredere.

5. Cadeti de acord cu ceva care nu va este pe plac.

Relatiile se bazeaza pe o balanta egala de putere. Adica ambii parteneri aduc cu ei anumite pareri pe care celalalt nu le are.
Atunci cand acceptati pe cineva care nu este pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra, va lasati batut. Acest lucru nu a facut niciodata pe cineva fericit deoarece ambii trebuie sa respecte valorile si parerile celuilalt.

6. Va ganditi ca aveti nevoie de altcineva in viata dumneavoastra pentru a va face fericiti.

Traiti-va viata! Nu mai asteptati! Faceti-va prieteni! Fiti de neoprit la serviciu. Calatoriti! Mancati sanatos! Fiti fericit!

Persoana pe care o cautati nu are nevoie de cineva care se simte nefericit, singur sau cu o necesitate urgenta de un partener.
Cu cat aveti mai multa grija de dumneavoastra, cu atat mai mult oamenii vor vrea sa va stea in preajma, sa va iubeasca. Este momentul sa renuntati la anumite comportamente care dau dovada de parteneriat discfunctional si sa incepeti sa atrageti in jurul dumneavoastra oameni care va iubesc si vor sa fie cu dumneavoastra din motive intemeiate.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Sursa foto: wikihow.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog