-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Planta minune care poate vindeca Fibromialgia, Insomnia, Infertilitatea si multe alte boli.


Publicitate

Poate ca ati auzit de ginsengul Siberian. Din pacate, majoritatea oamenilor nu au auzit. Acest incredibil intensificator de energie a fost dat uitarii, insa, daca suferiti de epuizare fizica, ar trebui sa deveniti familiari cu aceasta planta organica si eficace. Realmente, aceasta planta este des utilizata de catre atletii rusi si de catre cosmonauti pentru a le intensifica forta, rezistenta dar si greutatea. Ginsengul Siberian a fost pentru prima oara introdus in Occident in anii ’50.

Ce este Ginsengul Siberian?

Ginsengul Siberian este diferit de ginsengul obisnuit. Este fructul unei plante numite Eleutherococcus senticosus. Ginsengul Siberian mai este numit si Eleuthero. Isi are originile in Rusia, Nord-Estul Asiei, unele regiuni din China si Japonia.


Ingredientele active, ce se gasesc in acest remediu natural, se numesc eleutheroside, benefice stimularii sistemului imunitar. De asemenea este bogat in vitaminele A, B6 si Zinc.

Ginsengul Siberian a fost in mod traditional utilizat in Orientul Indepartat timp de sute de ani pentru a accelera energia, pentru a recapata rezistenta fizica si pentru a impiedica racelile obisnuite sau gripa.

Ginsengul Siberian: Secretul Energiei de Zi cu Zi

Frunzele de Ginseng, dar si extractele din tulpina, reduc in mod considerabil oboseala in randul animalelor dar ajuta si la cresterea abilitatilor fizice. De asemenea, s-a demonstrat ca poate creste rezistenta organismului la stress. Poate, mai mult ca orice alta planta studiata, aceasta infatiseaza sansa de a imbunatatii toate fatetele performantei umane. Deoarece, datorita proprietatilor sale de adaptare, aceasta planta apare ca un antonim al stresului.

Beneficiile sanatoase ale Ginsengului Siberian

Creste Claritatea

Benefic pentru sistemul circulator. Ajuta la pastrarea fluxului sanguin in limitele normale prin distribuirea de oxygen si de alti nutrienti esentiali corpului si creierului.

Are calitati adaptogenice remarcabile

Imbunatateste concentrarea psihica si memoria

Previne inflamatiile

Creste rezistenta corpului la microbi si infectii virale

Reduce simptomele fibromialgiei dar si ale oboselii cronice

Ajuta in cazul insomniei

Ii ajuta pe atleti sa-si depaseasca performanta

Regularizeaza circulatia sangelui

Indeparteaza simptomele associate menopauzei sau problemelor menstruale

Intareste sistemul respirator

Reduce gravitatea, durata si frecventa eruptiei herpesului de tip 2

Ajuta la detoxifierea ficatului

Combate efectele nocive ale radicalilor liberi si ale unor tipuri de cancer

Creste rezistenta la gripa si raceala

Ajuta la scaderea nivelului de zahar si de cholesterol din sange

Previne coagularea sangelui

Ajuta in cazul infertilitatii. Sustine functionarea corecta a uterului

Creste nivelul de hormoni androgeni si testosteronul in cazul barbatilor

Cum se utilizeaza Ginsengul Siberian?

Conform unui raport publicat de catre Universitatea Centrului Medical Maryland, doza recomandata, in mod normal, este de 500 pana la 3,000 mg/zi. Ginsengul Siberian se gaseste pe piata sub forma de capsule, pulbere si ceai.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog