-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Esti ceea ce crezi


Publicitate

“Practicantii medicinei energetice cred ca energia umana contine si reflecta energia personala. Ne inconjoara si atrage de la sine energia emotionala creata de experienta personala interna sau externa- atat pe cea pozitiva cat si pe cea negativa. Aceasta forta emotionala influenteaza tesutul fizic din interiorul corpului nostru. In acest sens, biografia dumneavoastra- experienta acumulata in decursul vietii- devine propria biologie (celulele ce va formeaza corpul).

Experientele ce atrag energia emotiva din sistemul nostru energetic includ: relatiile din trecut si din prezent, atat cele personale cat si cele profesionale, experientele profunde sau traumatizante, amintirile, caracteristicile credintelor si ale atitudinii, aici fiind incluse parerile spirituale dar si superstitiile. Emotiile acestor experiente se codifica in sistemul nostru biologic si ajuta la formarea tesutului celular care, mai tarziu, degaja calitatea energiei ce reflecta aceste emotii” – Caroline Myss, Ph.D., Anatomia spiritului


In cazul in care esti nou in domeniul energiei si al trupurilor emotionale, acest fragment ce face parte din una din cartile mele preferate spune, de fapt, ca ceea ce experimentezi in viata, crezi, simti sau gandesti, se transforma in ceea ce esti ca si trup fizic si determina sanatatea (sau lipsa ei) celulelor tale, a tesutului sau a sistemului…Destul de profund!

Fie ca decizi sa crezi sau nu in asta, merita sa experimentezi, nu-i asa? Pentru mine, acest lucru rezoneaza profund si suna a adevar. Pot observa cum anumite evenimente au declansat anumite episoade in ceea ce priveste sanatatea sau mea cum fericirea rasunatoare mi-a inaltat viata. De exemplu, am lucrat la Real Estate ca si administrator de proprietati. Era o mica afacere de familie a unor italieni pe care ii iubeam. Ma tratau bine, aveau grija de mine si ma considerau membru al familiei. Insa, in fiecare zi imi incheiam cele 8 ore de lucru cu o durere cumplita de gat. Un junghi care aparea mereu. Am avut nevoie de multe sedinte de chiropractura si de masaj pana mi-am dat seama de faptul ca incercarea mea de a face junghiul sa se relaxeze temporal nu era o solutie. Dupa ceva timp, am renuntat la acest serviciu in profida fericirii. Mi-am vandut apartamentul si am profitat de acest lucru ca sa ma mut in cealalalta partea a tarii. In ziua urmatoare dupa ce mi-am dat demisia, a disparut si junghiul si nu a mai aparut vreodata. Ceea ce stiu acum este faptul ca junghiul a fost o alarma, a reprezentat o manifestare fizica a faptului ca eram nefericita in acea pozitie. Chiar daca lucram cu oameni minunati, nu ma simteam atrasa de sarcinile mele zilnice, si eram epuizata de plangerile telefonice zilnice. Nu ma simteam implinita.

Atunci cand nu ne simtim impliniti, ori incercam, in subconstient, sa ‘umplem golul’, ori blocam acele sentimente ori corpul nostru incearca in mod disperat sa ne trezeasca- urland in limbajul sau cu intepaturi, dureri, simptome si diagnostice- ‘Fa o schimbare!!”

Ceea ce vad in momentul in care lucrez cu clientii mei minunati, este tendinta de a bloca acele sentimente cu ajutorul mancarii si de aici experimentarea balonarii, a cresterii in greutate si a anxietatii, reprezentand modalitatea prin care corpul atrage atentia.

In momentul in care drumul lor dezechilibrat sau ‘fara directie’ incepe sa fie pavat si scos la lumina, lucrurile incep sa intre pe un fagas normal.

In ce moment al vietii tale te-ai simtit extenuat? Exista un anumit simptom pe care l-ai ignorant desi incerca sa-ti transmita ceva? Care este Acela? Fii atent la ce se intrevede in viata ta si incepe prin a fi atent la mesajul transmis!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog