-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Protejeaza-ti Stomacul de Toxine, Paraziti si Agentii Patogeni cu o Substanta Neobisnuita


Publicitate

Daca ar trebui sa faci un rezumat al mancarurilor tale preferate este putin probabil ca pamantul sa fie in top 10 al preferintelor tale. Haide sa fim sinceri, probabil nici in top 100 nu este inclus. Cu toate acestea, exista o explicatie pentru faptul ca joaca in nisip ajuta sistemul de autoaparare al unui copil. Consumul de pamant poate fi extreme de sanatos in anumite situatii.

Oamenii Chiar Mananca Pamant?


Daca nu ati petrecut sufficient de mult timp alaturi de diverse etnii, este probabil sa nu fii cunoscut pe nimeni care sa consume namol. Insa, daca va incumetati sa mergeti in civilizatia Occidentala moderna, puteti descoperi faptul ca acolo, consumul de pamant este unul regulat.

Daca va intoarceti in timp, puteti afla ca primele cronici legate de oameni care mananca pamant isi au originea in Grecia Antica. In zilele noastre, oamenii care consuma pamant locuiesc adesea in zonele dezvoltate ale lumii. In unele parti ale lumii unde mancarea este destul de rara, pamantul poate fi luat in calcul ca si inlocuitor al mancarii.

De asemenea, anumite colturi ale lumii care sunt devastate in mod constant de catastrofe naturale prezinta adesea o crestere majora in ceea ce priveste conservarea pamantului. Taifunurile, cutremurele impreuna cu alte dezastre natural pot determina oamenii sa consume orice in incercarea de a supravietui.

Sub Ce Forma Consuma Oamenii Pamant?

Fie ca vorbim despre traditionalisti care se bucura de consumul de pamant datorita avantajelor pentru sanatatea lor, fie ca vorbim de indivizi care consuma pamant pentru simplul fapt ca asta ii tine in viata in situatii de urgenta, este destul de rara asocierea oamenilor cu consumul de pamant. In schimb, va poate surprinde faptul ca torturile realizate din pamant au tendinta de a devein din ce in ce mai cautate. Oamenii modeleaza namolul sub forma unor placintele sau torturi pe care le lasa se coaca in soare sau, uneori, pe o plita, dupa care le consuma.

Ce Beneficii Aduce pentru Sanatate Consumul De Pamant

Daca sunteti curiosi cum pamantul va poate imbunatati substantial sanatatea, iata cateva avantaje ale consumului de pamant:
Consumul de pamant, in mod surprinzator, va poate apara de anumite tulburari si agenti patogeni comuni.

In momentul in care pamantul ajunge in tractul digestiv, se imbina cu agentii patogeni si cu substantele toxice pentru a le elimina din corp inainte de a pune sanatatea in pericol.

Pamantul este plin de substante nutritive estentiale cum ar fi: Fier, Zinc, Calciu. Majoritatea acestor nutrient ce se gasesc in pamant sunt in mod obisnuit deficitari dietei tale.

Sistemul dumneavoastra imunitar trebuie pus in permanenta la incercare pentru a se dezvolta. Daca il protejam de orice agent patogen nu facem decat sa-l ajutam sa scada si mai mult. Putin pamant in ceea ce mananci poate ajuta corpul sa se obisnuiasca cu diferiti agenti patogeni si sa-si formeze imunitatea.

Puteti de asemenea sa gasiti multe bacterii si in pamant. Desigur, aici ma refer la bacteriile bune care ajuta la mentinerea unei sanatatii si pastreaza o buna functionare a digestiei. Consumarea pamantului poate mentine un nivel ridicat al germenilor si poate ajuta la impiedicarea dezvoltarii germenilor nocivi.

Caracteristicile primordial ale pamantului pot reprezenta un adjuvant in solutionarea problemelor de tip digestiv. Liantii prezenti in namol pot ajuta la eliminarea germenilor si a indigestiilor.

Chiar daca nu faceti din consumarea torturilor din namol o obisnuinta, este bine de luat aminte ca anumite tipuri de pamant pot ajuta la mentinerea sanatatii si nu la distrugerea acesteia.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog