-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Esti un Indigo? Particularitatile Copiilor Indigo


Publicitate

Esti un Indigo?

Copiii Indigo, acesta este numele dat noilor tipologii umane nascute in aceasta generatie. Avand indemanari extraordinare de intuitie si de inteligenta, in decursul anilor, acesti copii indigo au devenit un concept comun lexiconului nostru.

Aceasta lista este conceputa de catre Jan Yordy, un terapeut, fost invatator si consilier la o scoala primara. El a lucrat cu parintii si copiii timp de 25 de ani.

Examinand lista, incercati sa va dati seama daca rezonati cu una din caracteristicile enumerate mai jos:


1. Cugetatori independenti cu o vointa darza care prefera sa isi rezolve singuri problemele fara a se plange la autoritati sau parinti.

2. Au un caracter intelept si ocrotitor in ciuda lipsei de experienta datorata varstei mici.

3. Metodele traditionale de educatie si disciplina nu au niciun efect in cazul acestor copii. Daca incercati sa impuneti o regula, rezultatul este aparitia unui conflict.

4. Din punct de vedere energetic, copiii Indigo au o vibratie mult mai ridicata si astfel pot fi afectati de energiile negative (umane sau tehnologice).

5. Din punct de vedere emotional pot fi impulsivi si pot avea probleme cu anxietatea, depresia sau temperamentul daca nu au un echilibru energetic.

6. Ei gandesc in mod creativ cu emisfera dreapta a creierului si pot intampina probleme sa studieze intr-o scoala unde in mod obisnuit se dezvolta emisfera stanga a creierului elevilor.

7. Adesea copiii Indigo sunt diagnosticati cu ADD sau ADHD deoarece au un temperament impulsiv (creierul lor percepe informatia mult mai repede) si au nevoie sa se miste in mod constant pentru a se putea concentra mai usor.

8. Copiii indigo sunt foarte intuitivi si pot auzi, vedea sau gandi lucruri care par inexplicabile.

9. Ei au mai multe probleme cu sensibilitatea la mancare si mediul inconjurator deoarece sistemul lor nu este in armonie.

10. Atunci cand dorintele lor nu sunt indeplinite, acesti copii par autocentrati si dificili, chiar daca in mod obisnuit nu se comporta asa.

11. Acesti copii au potential si sunt foarte talentati insa aceste calitati se pot pierde daca nu sunt acceptati si educati specific lor.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog