-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Curatati-Va Plamanii si Sinusurile in Doar 30 de Minute Pe Zi Cu Aceste Pastile Efervescente Pentru Cada, Facute In Casa.


Publicitate

Unii oameni prefera sa faca dus si nu baie deoarece sunt mai rapide si mai eficiente. Un plus al bailor este faptul ca ne ajuta sa ne relaxam iar aburul este bun pentru sanatatea noastra. Multi oameni au aflat de existenta pastilelor pentru cada si baie si de cum pot transforma ele o baie normala in una extraordinara. Insa, oamenii nu au auzit de pastilele efervescente pentru dus. Ele sunt mici... pot fi plasate in cada sau in cabina de dus si se dizolva usor in timp ce scot un fum de curatare care accelereaza sistemul imunitar, curatandu-va totodata sinusurile si plamanii. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa asezati pastila in spatiul pentru dus sau in cada si in timp ce va spalati ea isi face treaba. 


Cel mai bun lucru la aceste pastile este faptul ca le puteti face acasa. Totul ar trebui sa dureze in jur de 30 de minute. Aveti nevoie doar de ingrediente simple.

Ingrediente:

1. Apa
2. Amidon
3. Praf de copt
4. Forme pentru briose
5. Uleiuri esentiale (nu unul anume, orice aveti la indemana)
6. O Tava

Mod de preparare:

Luati un bol de sticla si amestecati 1 lingura de amidon, ⅓ ceasca de apa si o ceasca de praf de copt. Amestecati-le cu o furculita pana cand obtineti o pasta densa dar fluida. Este posibil sa mai adaugati putina apa.

Turnati aceasta pasta in formele pentru briose. Ar trebui sa se umple doar un sfert. Puneti-le in tava apoi introduceti-le in cuptor pentru 15 minute, la 350 de grade.

Dupa ce s-au racit suficient, adaugati 3-4 picaturi de ulei esential. Cel de lavanda va ajuta foarte mult sa va relaxati. Cel de eucalipt va ajuta la sistemul respirator si la cicatrizarea pielii insa copiii sub 10 ani nu voie sa il utilizeze! Uleiul de menta va da o stare de revigorare.

Dupa ce pastilele s-au uscat complet, pastrati-le intr-un loc racoros pentru urmatorul dus. Insa aveti grija sa nu alunecati pe ele in momentul in care le utilizati!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog