-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De Ce Conexiunea Cu Energia Pamantului Este Importanta Pentru Starea Ta De Bine?


Publicitate

Daca incercati sa gasesiti o modalitate de crestere a energiei astfel incat sa va simtiti din nou ca un copil, ati cheltui bani pe un program de sanatate care va garanteaza atingerea scopului? Sau mai degraba ati sta in aer liber permitandu-i naturii sa-si foloseasca magia crescandu-va energia pe loc? Pentru a invata cum sa va cresteti instant energia prin intermediul naturii, trebuie sa intelegeti o simpla tehnica numita Comuniunea cu Pamantul.

Majoritatea dintre noi stim ca energia soarelui este esentiala pentru supravietuire. Insa, multi dintre noi, nu realizeaza cat este de importanta Energia Pamantului pentru cresterea starii de bine. Fara sa ne ocroteasca energia Pamantului mama, nu am putea supravietui deoarece aceasta energie este necesara pentru producerea apei, a mineralelor si al oxigenului. In plus, unda sa magnetica, creata de energia magnetica, ne protejeaza de radiatiile periculoase si de particolele din spatiul cosmic.


Structurile si sistemele Pamantului au mai multe lucruri in comun cu dumneavoastra decat puteti realiza. De exemplu, mineralele din corpul dumneavoastra si apa din sange au aceleasi caracteristici atomice ca si mineralele si apa de pe suprafata Pamantului. In plus, au aceeasi frecventa a vibratiei iar marcile energetice sunt aproape identice. Este ca si cum am fi creati din structura Pamantului. Daca va ganditi mai bine, Pamantul joaca rolul unei mame deoarece ne hraneste cu nutrientii sai si ne apara de radiatiile periculoase.

Pamantul emana radiatii cu puteri curative

Asemeni corpului dumneavoastra, Pamantul emana energii care va afecteaza intr-o maniera subtila. Nu toate energiile Pamantului sunt benefice, dar cele care au puteri vindecatoare va pot imbunatatii semnificativ starea de bine. Dovada ca Pamantul emana energie poate fi gasita in lucrarile lui Nikola Tesla.

Pe perioada in care descoperea tehnologia ‚energiei libere”, Tesla observa ca prin ciocnirea cu energia de la suprafata Pamantului, poate genera suficienta energie electrica pentru iluminarea caselor. Campul electromagnetic ce inconjoara Pamantul este o alta dovada ca acesta din urma isi poate genera propria energie.

Exista multe cai de conexiune cu energia curativa a Pamantului. Una din cele mai bune metode de comuniune cu mama natura este conexiunea cu Pamantul.

Conexiunea cu Pamantul reprezinta o metoda naturala de contopire a propriei energii cu energia naturii. Suprafata Pamantului este umpluta cu o abundenta de electroni negativi. Intrand in contact direct cu natura, permiteti transferul de electroni din pamant in organismul dumneavoastra si astfel inlocuiti electronii pierduti.

Corpul dumneavoastra este format din atomi, care contin electroni, protoni si neutroni. Cand o parte din acesti electroni se descarca, datorita radicalilor liberi, se produce un dezechilibru in organism. Acest lucru poate conduce la probleme de circulatie, dureri, inflamatii, oboseala, imbatranire prematura, cancer si alte boli cronice.

Studii stiintifice au demonstrat faptul ca o conexiune cu Pamantul imbunatateste somnul, fluxul sanguin, cresterea energiei, scade gradul de stres, elibereaza tensiunea musculara si reduce inflamatiile.

Cum sa absorbim energia curativa a Pamantului

Una din cele mai bune metode de absorbtie a energiei Pamantului este mersul pe jos descult. Conform medicinei chinezesti, in partea frontala a talpii piciorului se gasesc cele mai multe puncte specifice acupuncturii numite si rinichi 1 (K1). Acest punct de acupunctura este important pentru absorbtia energiei Pamantului. Exista de asemenea si alte puncte de absorbtie energetica la suprafata labei piciorului, de aceea contactul direct cu pamantul este cea mai buna metoda de acumulare a energiei mamei naturii.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog