-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca esti fumator, foloseste acest remediu impotriva tusei!


Publicitate

Daca fumezi de mai mult de 5 ani, probabil ca ai bronșită care este urmata de tuse. Daca nu te poti lăsa de țigări încerca acest medicament natural pentru a preveni tusea. Medicamentul este simplu și se prepara din ceapa galbena, apă, zahăr brun, curcuma și ghimbir.



Rețetă:

400g ceapa

1 l de apă

400g zahăr brun

2 linguri curcuma

o radacina mica de ghimbir, decojit

Mod de preparare:

Într-un castron se pune apa impreuna cu zaharul brun și se aștepta pentru ca aceasta să se amestece. Adauga ceapa tocata curățata anterior în 4 bucăți. În amestec se adaugă radacina de ghimbir curățat și curcuma. Pune totul pe foc si lasa-l sa fiarba. Atunci când începe să fiarbă micsoreaza flacara. Cand scade până la jumătate, opriți-l. Când amestecul este rece, toarna-l într-un borcan. Lasă-l timp de 2 ore la temperatura camerei și apoi pune-l în frigider.

Utilizare:

Ia 2 linguri dimineata, pe stomacul gol, sau seara la 2 ore după masă.

Nu uita sa dai un share acestui articol!

Cu drag,
Sursa: weeklyhealthylife.com


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Iertati-mi va rog tupeul, dar nu sunt sigura de curcumaua care este acum in comert. Este foarte dubioasa la fel ca si scortiosara despre care am citit multe chestii. Pe noi ne ajuta siropul Prospan pe baza de iedera pe care il luam la primele simptome ale racelii atit cei mici cit si adultii.Mersi!

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog