-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Distrugeti bacteriile din stomac intr-un mod natural!


Publicitate

Bacteriile din stomac sunt foarte frecvente la oameni. Tratamentul lor este lung și greu, și din cauza aceasta se folosesc diferite antibiotice puternice.

In continuare o sa cititi despre un aliment care a aratat ca poate lupta si distruge aceste bacterii.



Smochinele, împreună cu uleiul de masline, sunt un adevărat medicament natural ce lupta impotriva bacteriilor din stomac.

Pregătirea medicamentului care vă va ajuta să scapati de bacterii este foarte simplu.

Într-o sticlă din sticlă sau un borcan mai mare puneti 40 smochine uscate și acoperiti-le cu ulei de măsline neprocesat. Pentru rezultate mai bune se taie smochinele in 4. Închideți sticla sau borcanul și apoi lăsați-le timp de 40 de zile.

După ce această perioadă a trecut, în fiecare dimineață, pe stomacul luati o smochina din borcan și o lingurita din uleiul de măsline, în care au fost lăsate smochinele.

Pentru a accelera tratamentul și pentru a-l face mai eficient trebuie sa faci ceva schimbari in dieta ta. Nu manca condimentat, acru si evita carnea grasă.

Pe lângă faptul ca ajuta stomacul, smochinele au o mare influență asupra altor boli, cum ar fi hemoroizi, boli intestinale, constipație, bronsita, astm, infertilitate și a alte boli.

Cu drag,
Sursa: weeklyhealthylife.com


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog