-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Atentie cand achizitionati cosmetice ieftine! Contin plumb, mercur si urina!


Publicitate

Ați avut vreodată o reacție alergică la produsele cosmetice mai ieftine achiziționate de pe Internet sau de la vânzătorii ambulanți?

Aceste produse sunt fabricate in conditii neigienice și conține un număr mare de substanțe chimice nocive.



Poliție din Londra a lansat o campanie educațională importantă pentru a avertiza cetățenii de pericolul reprezentat de achizitia de produselor cosmetice de origine dubioasă.

Testele de laborator efectuate pe produse contrafacute ale unor cosmetice de renume,( parfumuri, creme ) au relevat numeroase substante chimice toxice, inclusiv arsenic, cianură și urină. A fost demonstrat că produsele contrafacute de protecție solară nu protejează împotriva razelor UV daunatoare.

Deoarece aceste produse sunt fabricate in conditii neigienice, s-au gasit cantitati importante de plumb si mercur in compozitia acestora.

In ultimele 18 luni, departamentul pentru lupta împotriva furtului de proprietate intelectuală din cadrul sectiei de poliție din Londra, a închis mai mult de 5.500 de site-uri Web care vand bunuri de lux contrafăcute.

Mesajul lor este: dacă acestea oferă un produs care este prea frumos să fie adevărat, atunci este probabil fals. Prin urmare, să fiti atenti cand comandati cosmetice ieftine sau cand achizitionati de la vanzatorii ambulanti. S-ar putea sa va coste mai sanatate!

Nu uita sa dai un share articolului!

Cu drag,
Sursa:healthyfoodteam.com


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog