-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Huang Qin, planta ce declanseaza moartea celulelor canceroase!


Publicitate

O substanță găsită în populara planta chinezeasca Huang Qin, declanșează moartea celulelor tumorale fara a avea niciun efect asupra celulelor sanatoase.

Mulți cercetători au investigat metoda de distrugere controlata a celulelor ca un mijloc de lupta impotriva cancerului. Dar este o abordare riscantă, deoarece implică pericolul sa distruga si tesut sanatos. Oamenii de stiinta au căutat substanțe care induc moartea celulelor selectiv.



Oamenii de stiinta din cadrul Institutului de Cancer German au descoperit că wogonin, o componentă din huang Qin, produce apoptoza (suicid celular), în celule leucemice cultivate fara a afecta celulele sanatoase din sange. Wogonin a fost deja testat pe soareci si a demonstrat ca reduce dezvoltarea cancerului la acestia.

Dr. Min Li-Weber din cadrul diviziei de imunogenetica a constatat că wogonin acționează prin creșterea radicala a peroxidului de hidrogen în celulele tumorale, comparativ cu celulele sanatoase. Peroxidul, la rândul său, produce o crestere de calciu care declanșează reacția apoptoza. (Medicina chineză News 28 decembrie 2007)

In acelasi timp, celebrul Dr. Mercola vine cu cateva sfaturi pentru a minimiza riscul de cancer:

- Reduceti sau eliminati consumul de alimente procesate precum si cel al zahărului.
- Faceti sport regulat. Acest lucru determina scaderea nivelului de insulina. Controlul nivelului de insulina este cea mai puternica arma impotriva cancerului.
- Aduceti un aport suficient de omega 3 si omega 6 prin consumul de ulei de krill de calitate sau ulei de peste si reduceti consumul de uleiuri vegetale procesate.
- Nu uitati de importanta vitaminei A si D oferita de expunerea la soare. Aveti totusi grija sa nu exagerati cu expunerea, mai ales la orele pranzului.
- Dormiti bine, odihniti-va.
- Mancati conform tipului de nutritie recomadat pentru organismul dvs.
- Reduceti expunerea la toxinele precum pesticide, solutii chimice de curatenie sau odorizante de camera.
- Reduceti expunerea la undele radio produse de telefoane mobile, routere wi-fi, turnuri de telefonie, antene, etc.
- Evitati sa consumati mancarea prajita. Incercati sa o gatiti prin fierbere sau la aburi.
- Mancati cel putin 1/3 din mancare cruda.

Nu uita sa dai un share articolului.

Cu drag,

Sursa: complete-health-and-happiness.com


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog