-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Albirea dintilor e acum o joaca


Publicitate

Nu stim ce sa credem cu adevarat despre tratamentele de albire profesionala a dintilor la stomatolog, sau chiar acasa. Parerile sunt impartite...unii medici recomanda sa apelam cu incredere la astfel de proceduri, insa doar la recomandarea medicului si nu mai des de un tratament pe an. Exista si medici stomatologi care au pareri contra, spunand ca aceste tratamente afecteaza zmaltul dintilor, recomandand mai degraba detartrajul realizat periodic.


De-a lungul timpului, culoarea dintilor suporta modificari din cauze interne dar si externe. Astfel, o mostenire genetica, traumatismele dentare, consumul de cafea, bauturile carbogazoase si colorate, consumul de vin rosu, alaturi de o ingrijire deficitara, isi pun amprenta asupra dintilor, ingalbenindu-i.

Daca aveti un buget mai redus dar doriti sa aveti un zambet irezistibil, incercati metodele de albire in mod natural, acasa. Ieftin, simplu si usor de realizat.

Nu stiu daca efectul este acelasi ca la tratamentele realizate la stomatolog, dar putem incerca sa aflam.

Am auzit deja despre beneficiile bicarbonatului de sodiu, printre care si albirea dintilor. Pentru rezultate mai de efect putem folosi si alte substante alaturi de bicarbonatul de sodiu, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Putem crea un amestec de bicarbonat de sodiu, un varf de sare si jumatate de lingurita de peroxid de hidrogen, pe care il intindem pe dinti cu periuta sau degetul, fara sa atingem alte zone ale pielii. Clatim apoi cu apa. Peroxidul de hidrogen poate fi daunator daca il folosim prea des, de aceea, nu este recomandat sa utilizam acest amestec mai des de o data pe saptamana.

Bicarbonatul de sodiu in combinatie cu capsunile, poate sa ne surprinda cu un rezultat vizibil. Amestecam astfel o capsuna pasata cu bicarbonat de sodiu, pana obtinem o pasta omogena, pe care o aplicam pe dinti, lasand-o sa actioneze 5 minute. Ne putem spala apoi cu pasta de dinti proprie.

Rasina contine compusi de hidroxid de potasiu. Se poate folosi in combinatie cu pasta de dinti sau chiar in stare pura.
Fructele, mai ales merele, morcovii si telina, ajuta la indepartarea depunerilor de pe dinti.
Recomandarea medicilor ar fi sa efectuam la aproximativ 6 luni de zile un detartraj ca la carte, la medicul stomatolog, intre timp dupa ce consumam cafea, ceai, vin rosu, bauturi tip cola, coacaze, mure, sa ne spalam pe dinti la mai putin de jumatate de ora de la consum si vom pastra astfel culoarea alba a dintilor.

Spune-le si altora despre articol, da un share!

Cu drag,


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog