-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Stai departe de aceste alimente! Provoaca cancer!


Publicitate

Cele mai multe dintre alimentele pe care le mananci zilnic pot crește riscul de cancer.

Mai jos sunt 10 din cele mai nesănătoase și mai cancerigene alimentele pe care ar trebui să le eviti cât mai mult posibil:



1. Faina rafinata

Un ingredient comun în produsele alimentare prelucrate, dar datorită conținutului de carbohidrați in exces, aceasta a fost legata de cancer. Studiile au aratat ca un consum regulat de glucide rafinate au determinat o creștere de 220% în cancerul de sân la femei. Alimentele cu grad glicemic ridicat determina o crestere a nivelului de zahar din sange in organism, ce determina o crestere a celulelor canceroase.

2. Organismele modificate genetic

Organismele modificate genetic și substanțele chimice utilizate pentru a le creste provoca o creștere rapidă a tumorii. OMG-urile sunt găsite în cele mai multe derivate alimentare fabricate din rapiță, soia și porumb. Stai departe de aceste alimente și consuma numai alimente organice care sunt produse in mod natural, fara biotehnologie.

3. Carne procesata

Carnea procesata include șuncă, cârnați și cremwursti (in special mezeluri) care contin conservanti chimici ceea ce le face să pară apetisante și proaspete, dar pot provoca cancer. Aceste tipuri de carne conțin nitrat de sodiu și conservanți despre care s-a demonstrat ca pot creste riscul de cancer de colon și a altor forme de cancer. Alegeți numai produse din carne netratate, fără nitrați și, de preferință de la animale hranite cu iarba.

4. Mancaruri la conserva

Cutiile conservelor sunt căptușite cu o substanta chimica numita bisphenolA (BPA). Acest produs chimic modifica genele din interiorul creierului.

5. Popcorn-ul la microunde

O pungă de popcorn conține o substanță chimică cunoscută ca acid perfluorooctanoic (PFOA), care poate cauza cancer la vezica urinara, ficat, rinichi, testicule și la pancreas. Popcornul in sine folosește uleiul de soia, care este un ingredient modificat genetic. Pentru a păstra popcorn-ul, sunt folosite galeti de propil. Aceste ingrediente adăugate pot duce la probleme de stomac și pot crește șansele de cancer.

6. Produsele dietetice

Stai departe de alimente care sunt marcate cu "continut redus de grasimi" sau "dieta", deoarece acestea sunt umplute cu chimice și pot avea efecte negative asupra corpului tau. Aceste alimente sunt umplute cu coloranti artificiali, conservanti, arome artificiale și aspartam. Acestea sunt cunoscute a fi agenți cancerigeni.

7. Sucuri

Sucul conține alimente chimice, zahăr și coloranți. Sucul acidifica organismul și hrănește celulele canceroase.

8. Somonul din crescatorii

Somonul de crescătorie este considerat a fi un aliment cancerigen deoarece este de multe ori contaminat cu PCB sau bifenili policlorurați, produse chimice cancerigene, pesticide, antibiotice și substanțe ignifuge.

9. Uleiuri hidrogenate

Uleiurile hidrogenate sunt utilizate în conservarea alimentelor prelucrate și pentru perioada de valabilitate acesteia. Dar uleiurile hidrogenate modifica flexibilitatea și structura membranelor celulare pe tot corpul, ceea ce duce la unele boli, inclusiv cancerul.

10. Chips-urile

Chips-urile sunt pline de grasimi trans, alte substanțe chimice și conservanți pentru a le menține gustoase și proaspete. Aceste ingrediente pot duce la complicatii in corpul tau.

Incearca sa eviti cat se poate de mult aceste alimente.

Cu drag,
Source: wellnessbin.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog