-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Afla ce se intampla cu organismul tau atunci cand combini tigarile cu cafeaua!


Publicitate


Atât cafeaua cat și țigările sunt stimulente, dar în timp ce una din ele restricționează fluxul de sange, cealalta il creste si il accelerează. Combinate împovărează suplimentar inima.

Cafeaua este o bautura care, dacă nu este consumata de multe ori pe stomacul gol, nu dăuneaza corpului tau. Efectul nociv al tigarilor este insa bine cunoscut.



Dozele mai mari de cafea pot reduce in timp densitatea oaselor, dar dacă aveti un aport de aproximativ 1000 mg de calciu in fiecare zi si beti cafea, nu aveti niciun motiv de îngrijorare.

Cofeina are nevoie de aproximativ o oră pentru a-si face efectele (poate mai puțin în cazul în care stomacul este gol). Acestea dureaza timp de patru până la șase ore. Cafeaua va face mai vigilenti și crește tensiunea arterială, insa daca consumati cantitati mari, puteți deveni nervos, somnoros, deshidratat și obosit.

Pe de altă parte, inhalarea fumului de țigară dauneza sistemului nervos central, nivelul zaharului din sange creste, vasele de sânge se subtiaza, iar arterele se deterioreaza.

Nutritionistii explica faptul ca, cafeaua acidifica organismul si ca in combinatie cu țigările, acesta devine si mai acid distrugand astfel stomacul.

Atât cafeaua ca și țigările sunt stimulente cu efecte diferite la rinichi si inima. Organismul începe să lucreze împotriva sa și creează un mediu propice pentru o pierdere disproporționată de energie, precum și dezvoltarea depresiei ce cauzeaza dorinte fiziologice și psihologice pentru a continua consumul de cafea si tigari. Toate acestea duc la sporirea dependetei pentru acestea doua.

Dacă doriți sa preveniti toate acestea, expertii recomanda sa faceti exercitii fizice sau sa intensificati antrenamentele.

Nu uita sa dai un share articolului!

Andrei, va doreste sa fiti sanatosi!

Sursa: Healthy Food Team


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog