-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 sfaturi de slabit pentru mamicile ocupate


Publicitate

Mamele sunt persoane ocupate. 

Jongland intre treburile casnice, grija de copii și serviciul curent, cele mai multe mame abia au timp pentru ele insusi. 

Să nu mai vorbim de mentinerea unui stil sanatos de viata si grija fata de kilogramele in plus. Acestea sunt niste premise pentru adaugarea kilogramelor in plus, mai ales daca nu mananci sanatos si nu ai activitati de reducere a kilogrmaelor. 


Deci, pentru toate mamele ocupate, mai jos este o listă a ceea ce se poate face pentru a ajuta la reducerea kilogramelor in plus. 

1. Renunta la îndulcitori. 

Îndulcitorii artificiali sunt compuși care nu sunt utili în drumul tau spre a rămâne în formă. De fapt, aceste produse nu numai ca va fac rau, dar si ingrasa. 

2. Incepeti sa planificati din timp. 

Planificare este ceea ce te tine pe drumul cel bun, ea organizează viața ta și îți oferă un sentiment de direcție. Același lucru se aplica pentru planificarea meselor familiei tale. Dacă planificati din timp ce urmeaza sa mancati, nu veți fi nevoite sa faceti compromisuri cand vine ora mesei. Aceasta lucru poate elimina stresul, care este si unul din principalele motive pentru care multi oameni iau in greutate. 

3. Foloseste principiul "mainii". 

Unele mame au inteles acest conceptul de "marime a portiei" total gresit. Bine ca exista principiul "mainii" pentru a rezolva aceasta dilema. El functioneaza astfel: portia ideala de pui ar trebui sa aiba dimensiunea intregii tale main; pentru carne rosie și pește, ar trebui să fie cat palma ta (intinsa), pentru nuci ar trebui să fie cat palma ta (inchisa); porțiile de paste și orez ar trebui să fie cat pumnul tau iar portia de branza ar trebui să fie de mărimea degetului mare. 

4. "Renunta la alb".

În mod ideal, toate lucrurile făcute cu zahăr alb și făină albă ar trebui să fie eliminate. În schimb, mergi pe cereale integrale ca o alternativă mai sănătoasă. 5. Modifica-ți gândurile. Schimba-ti lumea. 

Niciunul dintre aceste sfaturi nu vor fi eficiente dacă nu se va schimba relatia ta cu alimentele. Totul se bazează exclusiv pe vointa si determinarea de a mânca sănătos și de a ramane sanatos. 

Sursa: 


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog