-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Doamnelor, nu ignorați acest sfat, venit din partea neurologilor!


Publicitate

Cu siguranță ați citit articolele noastre, cu privire la importanța orelor de somn, după o zi îndelungată la serviciu. Oare este o diferență între necesitatea de somn a bărbatului și cea a femeilor? Articolul de astăzi vă va răspunde la această întrebare!

Oare cât ar trebui să dormim?

acesta este motivul pentru care femeile dorm mai mult decat barbatii

1. Femeile trebuie să doarmă mai mult decât bărbații!

Se pare că femeile gândesc mai complex, nu că nu am fi știut asta...
Femeile nu se odihnesc suficient noaptea, acestea ajung să sufere de depresie, anxietate sau chiar să fe simtă neprotejate. Bărbații nu se confruntă cu astfel de probleme.

2. Câte ore ar trebui să dormim?

Dacă până acum credeai că regula de opt ore se aplică în cazul oricărui om, te-ai înșelat! De fapt, majoritatea oamenilor se odihnesc în 7 ore. Femeile trebuie să doarmă mai mult decât bărbații, deoarece creierul doamnelor are o structură mai complexă, așa că au nevoie de mai mult somn.

3. De ce funcționează creierul femeii distinct de cel al bărbatului?

Păi haideți să ne gândim doar la faptul că femeile pot ține sarcini. Oare creierul nu trebuie să fie pregătit pentru asta? Oare femeile nu au o gândire mai complexă? Să nu mai vorbim de perioada de după sarcină, când tot ele sunt cele care trebuie să se reabiliteze și majoritatea o fac cu brio! Doamnelor, vă recomand să mergeți la culcare în jurul orei 22:30, astfel veți împușca doi iepuri dintr-o lovitură: veți face somnul de frumusețe și veți fi odihnite a doua zi!

4. Când obosesc bărbații?

Haideți să nu fim atât de feministe și să vorbim puțin și despre ei. Se pare că bărbații care au mai multă nevoie de somn sunt aceia care au un serviciu, care implică luarea de decizii importante. Însă, chiar și în acest caz, tot femeile trebuie să doarmă mai mult!

Dragii mei, dormiți suficient și aveți grijă de sănătatea voastră, este cel mai de preț dar al nostru!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog