-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remediul nemtesc care curata arterele, reduce nivelul de colesterol si creste sistemul imunitar.


Publicitate

Reteta de mai jos isi are originile in Germania si a fost utilizata cu mult timp in urma pentru tratarea mai multor boli precum: arteroscleroza, nivelul crescut de colesterol, oboseala, raceala si gripa. Daca aveti probleme cu imunitatea sau pur si simplu doriti o detoxifiere a ficatului, aceasta reteta este tot ceea ce va trebuie.

Aveti nevoie de patru ingrediente simple:

  • 4 lamai organice (cu coaja)
  • O radacina de ghmibir de 3-4 cm sau 2 linguri de ghimbir macinat
  • 4 capatani mari de usturoi
  • 2 litri de apa

Mod de preparare:

Spalati bine lamaile dupa care taiati-le in bucatele. Decojiti usturoiul. Luati lamaile, ghimbirul si usturoiul si puneti-le intr-un blender. Amestecati pana obtineti o pasta omogena. Puneti amestecul intr-o cratita si puneti apa. Asteptati pana fierbe si amestecati in permanenta. Dati-o la o parte si lasati sa se raceasca. Cand s-a racit, strecurati si puneti lichidul intr-o sticla sau intr-un borcan.

Beti un pahar, pe stomacul gol, cu doua ore inainte de fiecare masa, timp de 3 saptamani. Dupa prima cura, luati pauza o saptamana si repetati pentru alte 3 saptamani. Puteti adauga miere pentru a indulci, daca nu va place gustul.

Veti observa efectele dupa primele 3 saptamani. Va veti simti odihnit, energizat si revigorat. Acest remediu este extrem de benefic si in cazul pietrelor la rinichi sau congestiilor vasculare.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog