-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cuburile de gheață, din otet de mere, tratează hemoroizii!


Publicitate

De acum, poți scăpa de durerile provocate de către hemoroizi, cu ajutorul cuburilor de gheață!

Poate că ți se va părea cel mai ciudat tratament, pe care ți l-am recomandat vreodată, însă crede-mă, face minuni! Trebuie să prepari un amestec din o parte apă și o parte oțet de mere. Pune preparatul într-o tăviță pentru cuburile de gheță și bagă la congelator. După ce cuburile au congelat, masează zona afectată, fără a introduce cubul de gheață. Vei vedea cum inflamația începe să cedeze, iar hemoroizii vor dispărea.


Alte utilizări ale oțetului de mere, pentru tratarea hemoroizilor

Dacă suferi de hemoroizi interni, folosește tot oțetul de mere! Pune o lingură de oțet într-un pahar cu apă și consumă amestecul de două ori pe zi. Acest amestec ajută la tratarea multor afecțiuni, oprind chiar și hemoragiile.

Băi cu oțet de mere pentru tratarea hemoroizilor

Dacă variantele propuse mai devreme te-au uimit, află că băile cu oțet de mere sunt de mare ajutor, atunci când vine vorba de tratarea hemoroizilor. De asemenea, aceste băi asigură igiena zonelor intime, tratând în același timp durerile și inflamațiile asociate hemoroizilor.
Pentru a face o astfel de baie, trebuie să cureți foarte bine cada. Umple un sfert din cadă cu apă călduță. Adaugă o ceașcă cu oțet de mere și stai în cadă timp de 20-30 de minute, de două ori pe zi.

Masaj cu oțet de mere

O altă variantă foarte bună este aceea de a masa zona cu probleme, cu ajutorul oțetului de mere. Îmbibă o dischetă demachiantă în oțet și aplică direct pe hemoroizi. Dacă te ustură, poți dilua oțetul înainte de aplicare.

Poate oțetul de mere să agraveze starea hemoroizilor?

Deși sunt rare cazurile înc are starea hemoroizilor s-a accentuat, în loc să fie diminuată, îți recomand să optezi pentru un oțet de mere cu concentrație mai mică. Încearcă să pui doar pe un spațiu mic, oțet de mere, la început după care, dacă observi că nu există reacții adverse, să continui cu tratamentul complet.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog