-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 schimbări ale organismului, care se petrec după ce nu mai consumi carne!


Publicitate

În ultima vreme, am observat foarte multe persoane care aleg să fie vegetariene sau vegane. Oare de ce optează pentru asta? Credeți-ne, oamenii fac asta cu scopul de a fi sănătoși, nu pentru că este un trend! Pot spune doar, că dacă decizi să nu mai consumi carne, te vei bucura de foarte multe beneficii, pe viitor!


Cu cât durează mai mult, perioada în care nu consumi carne, cu atât beneficiile se multiplică. Fie că este vorba de pierderea în greutate sau tratarea anumitor afecțiuni cardiace, opțiunea pentru eliminarea consumului de carne, din dieta zilnică, este una pozitivă!

Iată ce se petrece în organismul tău, atunci când nu mai consumi carne:

1. Dacă ești genul de persoană care consumă multă carne procesată și multe brânzeturi, probabil că suferi in permanență de inflamații.

Inflamațiile pe termen scurt, pot reprezenta o normalitate, însă nu și cele care se întind pe o perioadă mai mare, ca de exemplu luni sau ani.
Dietele pe bază de legume și fructe, bogate în nutrienți, hrănesc organismul, cu tot ceea ce este necesar. Persoanele care au renunțat la consumul de carne, menționează faptul că au observat o schimbare în bine, cu privire la inflamațiile de care sufereau.

2. Colesterolul este un risc în cazul dezvoltării afecțiunilor cardiace.

Grăsimile saturate, pe care le găsim în carne, duc la creșterea colesterolului.

Atunci când decizi să nu mai consumi carne, vei observa că se petrec foarte multe schimbări, în bine, în organismul tău. Conform Forks Over Knives, oamenii de știință au descoperit faptul că persoanele care optează pentru o dietă vegetariană, prezintă un nivel al LDL-ului mai scăzut cu 35% decât, în cazul persoanelor care consumă carne.
Vorbește cu medicul tău și redu cât mai curând consumul de carne!

3. Microorganismele din interiorul nostru sunt esențiale pentru sănătatea generală.

Consumând carne, pur și simplu distrugi mediul de dezvoltare al acestor microorganisme și astfel încep să apară celulele cancerigene.
Microorganismele nu numai că ajută la digerarea alimentelor, dar întăresc și sistemul imunitar și ne protejează de cancer.

Consumul de fructe și legume menține mediul propice proliferării microorganismelor.

4. Renunțând la consumul de carne, poți schimba modul în care gena acționează.

Conform Forks Over Knives, oamenii de știință au descoperit faptul că dieta este responsabilă cu activitatea genetică.
Doar prin schimbările din dietă, poți scădea riscul dezvoltării mai multor tipuri de cancer, cum ar fi cel de prostată!

5. Conform Forks Over Knives, peste 38% dintre oameni se află sub riscul dezvoltării diabetului, iar proteinele animale, mai ales carnea nu ajută deloc.

Tot ei sunt de părere că omnivorii prezintă un risc dublu, de a dezvolta diabet, spre deosebire de vegani.

6. Oamenii cred că au nevoie de proteinele din carne.

Greșit, deoarece ele deteriorează sănătatea organismului.

Proteinele care ne ajută organismul, sunt cele care se găsesc în legume și tot ele sunt cele care ne protejează de bolile cronice.

7. În mod generic, carnea este distructivă și afectează întreaga lume, așa că, dacă optezi să nu mai consumi carne, ajuți și mediul înconjurător!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog