-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tu știai de ce găsești vată în tubul de medicamente?


Publicitate

M-am întrebat de multe ori, oare care este motivul pentru care găsesc o bucată de vată în tubul de medicamente? Voi nu v-ați gândit niciodată? Cum deschizi recipientul, cum găsești deasupra un mic șomoldoc de vată. Ce să fie, ce să fie?Pentru a înțelege care este rolul acestei bucăți de vată, ar trebui să călătorim puțin în timp și să aflăm istoria ei.

Cât de departe? Cam prin anul 1900. Atunci a fost momentul când compania de medicamente Bayer a început să producă o cantitate mare de medicamente, pe care trebuia să le protejeze cumva. În acele vremuri, pastilele se păteau sfărâmița foarte ușor și astfel oamenii ajungeau să nu ia doza potrivită. Ori luau mai mult ori mai puțin, în orice caz, nu o cantitate bună! Astfel, au hotărât ca pentru siguranța oamenilor, să se protejeze pastilele, introducând, în tub, o bucată de vată. Era cea mai simplă și cea mai ieftină variantă. Compania Bayer a continuat să pună vată în tuburile de medicamente, până în anul 1999.

Chiar și în zilele noastre, anumite companii continuă să introducă vată în tubul de medicamentele, pentru a menține pastilele intacte. Totuși, oamenii cred că acea bucată de vată este introdusă pentru a menține prospețimea medicamentelor, însă acest lucru nu s-a demonstrat până acum.

Experții sunt de părere că acea vată trebuie scoasă imediat din tub, aceasta fiind singura formă prin care medicamentele rămân în forma inițială.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog