-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Data viitoare când deschizi o doză, ai grijă la asta!


Publicitate

Probabil că ai citit și tu povestea familiei a cărei membrii au murit din cauza faptului că au consumat sucul direct din doză. 

Iată care sunt riscurile la care te expui atunci când consumi sucul direct din doză!

Să fim sinceri, cu toții bem sucul direct din doză, mai ales atunci când nu suntem acasă și doar câțiva oameni șterg doza înainte de a bea din ea. Să fie oare suficient doar să o ștergem? Haideți să aflăm!

spala doza de suc inainte sa bei din ea

Toate dozele sunt depozitate în recipiente din plastic, în momentul în care pleacă din depozite, însă dacă acestea sunt depozitate pe rafurile magazinelor, ajung să acumuleze praf și bacterii, așa că este recomandat să le cureți înainte de a le bea! 

Iată ce trebuie să faci înainte de a bea sucul dintr-o doză:

• Curăță doza, nu știi niciodată ce se află pe suprafața ei.

• Dacă folosești un șervețel, nu uita că acesta va îndepărta praful, nu și bacteriile.

• Asigură-te că doza este depozitată în condiții optime. Nu trebuie să aibă o formă ciudată sau să fie decolorată.

• Dacă doza pare umflată, aceasta poate fi infestată sau poate avea găuri.

• Dacă doza este deteriorată, înseamnă că poate fi oxidată pe interior, nu trebuie sub nicio formă să consumi lichidul pe care îl conține!

În concluzie, fii foarte atent atunci când consumi sucul din doză și ia-ți toate măsurile pentru a te asigura că nu urmează să te contaminezi!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog