-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 remedii naturale pentru nasul infundat al bebelusului


Publicitate

Nasul infundat pentru copii mai mari nu reprezinta o mare problema si se poate rezolva cu sprayuri nazale insa cand vine vorba de bebelusi lucrurile stau putin diferit.

Din cauza nasului infundat bebelusul nu va putea sa doarma si va tine treaza intreaga familie in plus secretiile nazale daca nu sunt indepartate pot sa duca la alte complicatii ale cailor respiratorii.

Remediile urmatoare sunt cele mai indicate in acest caz deoarece sprayurile nazale sunt total interzise.

nasul infundat al copilului

1. Serul fiziologic

Cand ai un bebelus, serul fiziologic nu trebuie sa lipseasca din casa ta . Acesta nu este util doar pentru stersul ochilor ci si pentru a desfunda nasul. Tot ce trebuie sa faci este sa ii pui cateva picaturi de ser fiziologic in fiecare nara apoi sa ii scoti secretiile cu o seringa sau cu o pompa pentru nas.

2. Apa de mare

La fel ca si serul fiziologic,apa de mare va dizolva secretiile nazale. La farmacie o sa gasesti tot felul de sprayuri speciale pentru bebelusi care contin apa de mare.

3. Umidificarea aerului

O solutie care chiar functioneaza este sa pui o oala cu apa la fiert in care sa adaugi sare si putin otet si sa stai cu bebelusul in bucatarie pana cand nasul i se va desfunda.

4. Esenta de eucalipt sau menta

Intr-o cana cu apa fierbinte adauga cateva picaturi de esenta de eucalipt sau menta si aseaza cana cat mai aproape de bebelus.

5. Otetul de mere

Mirosul intepator ar otetului de mere il va ajuta pe cel mic sa respire mai usor asa ca tot ce trebuie sa faci este sa ii dai sa miroasa putin otet de mere sau sa pui pe masa din camera bebelusului o cana cu otet de mere.

6. Baile de abur

Aburii vor fluidiza secretiile nazale si vor ajuta bebelusul sa respire mai usor asa ca lasa apa fierbinte in cada si asteapta sa se faca aburi apoi stai cateva minute cu micutul in baie

7. Batista bebelusului

Inainte de a-i aspira mucozitatile nu uita sa ii pui putin ser fiziologic in nas. Chiar daca micutului nu o sa ii surada idea ca un furtunas mic sa ii fie bagat in nas pentru a ii aspira mucozitatile acest lucru o sa il ajute.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog