-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce animal vezi prima oară? Răspunsul spune multe despre personalitatea ta!


Publicitate

Această poză este de fapt compusă din mai multe imagini. Dacă îi acorzi câteva momente, poți afla foarte multe aspecte despre personalitatea ta.

Privește cu atenție imaginea și nu trage cu ochiul la răspunsuri! Astfel vei afla foarte multe aspecte legate de modul în care funcționează creierul tău.

Iată asupra căror aspecte trebuie să te concentrezi:

  • Ce animal sau ce animale ai văzut prima oară
  • Cât de repede ai identificat alte animale
  • Câte animale ai găsit
Animalele pe care le-ai văzut prima oară spun multe despre personalitatea ta.

Încă din Antichitate, oamenii credeau că animalele reflectă personalitatea umană, iar studiile contemporane susțin această teorie, adăugând faptul că alegerea fiecărei persoane scoate la iveală trăsăturile interioare cele mai pronunțate.

test personalitate

Tu ce animale ai observat prima oară? Iată ce spun acestea despre tine:

Pasărea: – dacă acesta este primul animal pe care l-ai observat, atunci ești o persoană expresivă și sociabilă.

Crabul – ești o persoană cu simțul umorului și îi bucuri pe cei din jur cu pozitivismul tău.

Pasărea și crabul – dacă ai observat aceste două animale, în același timp, cu siguranță ești o persoană sensibilă și emotivă.

Calul – acest animal reflectă faptul că ai o personalitate independentă și ai un spirit liber.


Delfinul – ești o persoană creativă, liniștită, care se concentrează foarte ușor.


Boboceii – de cele mai multe ori această imagine este mai greu de perceput, însă dacă te numeri printre persoanele care au observat-o prima dată, atunci cu siguranță te concentrezi cu ușurință și ești tipul de om tăcut.


Ursul – ești un lider înnăscut, cu o personalitate puternică.


Cățelușul – ești o persoană blândă și cultă.

Aceste imagini ajută la identificarea trăsăturilor personalității tale, deoarece subconștientul joacă un rol foarte important în selectarea animalului pe care îl vezi prima oară. Acesta este un exemplu al gândirii convergente. Psihologii contemporani definesc gândirea convergentă ca fiind abilitatea creierului de a limita alegerile. Gândirea convergentă pune foarte mare accent pe instinct și reflectă trăsăturile ascunse ale personalității.

Tipuri de gândire

Acest exercițiu poate reflecta foarte multe aspecte ale modului în care gândim. Psihologul Robert Sternberg vorbește în cartea sa, intitulată “Tipuri de gândire” despre modul diferențiat în care oamenii gândesc sau cum interacționează cu cei din jur. Modul în care ai ales animalele din imagine sau cât de ușor ai făcut asta, reprezintă criterii care relaționează cu tipul tău de gândire. Dacă animalul pe care l-ai văzut prima oară reprezintă trăsăturile personalității, modul în care percepi imaginea reprezintă tipul de gândire.

  • Concentrarea pe pasăre sau pe crab, reprezintă capacitatea de a percepe contrastul. Dacă le-ai văzut pe ambele cu ușurință, atunci creierul tău procesează informația foarte ușor.
  • Observarea păsării și a crabului, reprezintă o bună concentrare asupra contrastului. Dacă ai găsit ambele animale cu ușurință, atunci ești o persoană care face foarte ușor conexiuni.
  • Dacă ai observat prima oară calul, înseamnă că gândești profund și ai capacitatea de a fi intuitiv.
  • Descoperirea delfinului, poate fi destul de greoaie și reflectă capacitatea de a stăpâni mai multe tipuri de gândire, în același timp. Ești o persoană creativă și expresivă.
  • Observarea ursului scoate în evidență faptul că ești o persoană care pune accent pe esență.


Deci, ce se întâmplă dacă ai văzut din start toate animalele? Asta arată că ai un tip de gândire divergentă. De cele mai multe ori, persoanele cu gândire divergentă sunt genii și ajung să rezolve problemele mult mai ușor, concentrându-se pe toate aspectele care implică soluționarea.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog