-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata de ce ce nu trebuie să comanzi gheață la restaurant


Publicitate

Trebuie să recunosc, eu știu din momentul în care am ieșit pe ușă la ce restaurant merg. Pentru mine este foarte important să existe un raport bun între preț și mâncarea pe care o consum. De asemenea, curățenia unui restaurant contează enorm, însă de curând, cineva m-a întrebat:

Ai idee ce consumi atunci când comanzi gheață la restaurant?

După ce am citit puțin, mi-am dat seama că gheața conține foarte multe bacterii, chiar și mucegai.


Cum arată mucegaiul de pe cuburile de gheață?

Acest mucegai poate apărea sub orice formă, fiind rezultatul poluării sau al dezvoltării bacteriilor pe suprafața cuburilor de gheață. Mucegaiul se dezvoltă foarte repede și, dacă nu se iau măsuri, acesta poate fi responsabil cu apariția unui număr mare de boli, extrem de grave.

Da, organismul tău poate intra astfel în contact cu: listeria, E. coli, holeră, febră tifoidă, hepatita A, salmonela și lista poate continua.

Mucegaiul se înmulțește repede

Odată ce o anumită suprafață a fost contaminată, mucegaiul se înmulțește cu viteza luminii. Cifra următoare te va șoca, se pare că bacteriile se dublează o dată la 10 minute, ceea ce înseamnă că pot ajunge la 22 300 745 198 530 600 000 000 000 000 000 000 000 000 000,00 de bacterii în doar 24 de ore.

80% din gheața din restaurante este infestată.

Cuburile de gheață sunt mai murdare decât vasul de toaletă

Într-un studiu, Daily Mail a recoltat gheață din 10 fast-fooduri. Rezultatele arată că 6 din aceste 10 locații prezentau mai multe bacterii pe gheața de consum decât în vasul de toaletă. Cutremurător, nu-i așa?

S-a descoperit gheață infestată chiar și în spitale

De curând a avut loc un studiu, prin care s-a examinat gheața din spitale. Surpiză, aceasta conținea bacterii precum Legionela pneumofila, bacteria care duce la apariția legionelozei. Se pare că tonomatul de gheață nu mai fusese curățat de ani buni.

Este mai bine să previ formarea acestor bacterii, decât să le combați, așa că sterilizează bine orice obiect ai utiliza pentru prepararea și depozitarea gheții.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog