-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Mare atenţie! O familie are cu patru membri mai puţin în urma unei greşeli legate de depozitarea cartofilor!


Publicitate


Cartofii sunt o legumă foarte îndrăgită, care poate intra în alcătuirea multor mâncăruri apetisante. Dar există şi situaţii în care această legumă inofensivă poate deveni letală. Nu lăsa niciodată cartofii să se învechească şi să putrezească!


Iată ce se poate întâmpla...


arunca cartofii stricati pot fi toxici

În urma unui incident petrecut în anul 2014, rusoaica Maria Chelysheva a rămas orfană la vârsta fragedă de numai 8 ani. Părinţii fetiţei au depozitat cantităţi mari de cartofi într-un beci, în condiţii improprii. Cartofii s-au alterat rapid şi au intrat în putrefacţie. Într-o zi, tatăl fetiţei a coborât până în beci după cartofi, dar s-a intoxicat cu gazele toxice care au cuprins pivniţa şi nu s-a mai întors.

Aceeaşi soartă au avut-o mama fetiţei, fratele şi bunica, toţi în aceeaşi zi! Înainte să coboare în beci, bunica a alertat vecinii, dar când aceştia au ajuns la faţa locului, era deja prea târziu. Singura supravieţuitoare a fost Maria.

Cartofii pot deveni otravă!


Cartofii conţin glicoalcaloizi, compuşi chimici toxici conţinuţi şi de plantele otrăvitoare. Atunci când cartofii intră în putrefacţie, concentraţia de glicoalcaloizi creşte substanţial, iar legumele ajung să emane gaze foarte periculoase. Inhalarea acestor gaze toxice s-a dovedit a fi letală pentru familia micuţei Maria. Fetiţa a scăpat ca prin urechile acului, ajungând cu ultimele puteri până în dreptul uşii beciului, prin care pătrundea aer curat.

Este pur şi simplu cutremurător accidentul în urma căruia Maria a rămas orfană, dar este important să-l dăm drept exemplu pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple!

Te rugăm să distribui mai departe povestea incidentului ca să îi avertizezi şi pe alţii de toxicitatea cartofilor intraţi în putrefacţie! Putem preveni împreună repetarea unor astfel de orori.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog